Ο Κώστας Μπακογιάννης νέος δήμαρχος στον δήμο Αθηναίων - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Ιουνίου 2019

Ο Κώστας Μπακογιάννης νέος δήμαρχος στον δήμο Αθηναίων


Το κλειδί της πόλης των Αθηνών στον Κώστα Μπακογιάννη αποφάσισαν να δώσουν οι Αθηναίοι.


Mε ενσωματωμένο το 93,43% λαμβάνει το 65,23% των ψήφων έναντι 34,77% του Νάσου Ηλιόπουλου. Με καταμετρημένες περίπου 145.000 ψήφους ο κ. Μπακογιάννης έλαβε τις 89.600, ενώ ο κ. Ηλιόπουλος 47.750. Τα άκυρα είναι περίπου 3.000 και τα λευκά σχεδόν 5.000.

«Η πόλη είναι δικιά σας» είχε πει νωρίτερα ο Κώστας Μπακογιάννης, υπογραμμίζοντας ότι «όλοι μαζί, από τα κάτω προς τα πάνω, μπορούμε να ανεβάσουμε την Αθήνα ψηλά». Τόνισε επίσης ότι «σήμερα η Αθήνα δεν αλλάζει απλώς δήμαρχο, αλλά αλλάζει εποχή. Μια νέα εποχή με άλλη αντίληψη, άλλη φιλοσοφία».

«H Αθήνα μπορεί να αλλάξει, ότι η Αθήνα μπορεί να γίνει μια καλύτερη πόλη και εμείς έχουμε πει ότι για να αλλάξει η πόλη πρέπει να ξεκινήσουμε από τις γειτονιές της πόλης. Θα είμαστε εδώ και τα υπόλοιπα τέσσερα χρόνια να δείξουμε ότι και μπορούμε και θα το κάνουμε», δήλωσε από την πλευρά του ο Νάσος Ηλιόπουλος.


Σύντομο βιογραφικό του Κώστα Μπακογιάννη:

Γεννήθηκα το 1978 και κατάγομαι από την Βελωτά Ευρυτανίας.

Έχω σπουδάσει Ιστορία και Διεθνείς σχέσεις στο πανεπιστήμιο Brown στις ΗΠΑ και πολιτικές επιστήμες στη σχολή John F. Kennedy του πανεπιστημίου Harvard. Μιλάω Αγγλικά και Γερμανικά.

Έχω εργαστεί σε μεγάλους οργανισμούς, όπως το Υπουργείο Εξωτερικών, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Παγκόσμια Τράπεζα, αλλά και στη διεθνή εταιρία συμβούλων επιχειρήσεων Boston Consulting Group.

Ήμουν Δήμαρχος Καρπενησίου και τώρα Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος. Είμαι παντρεμένος και έχω τέσσερα παιδιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad