Τελείωσε το "5ο Summer Camp Astakos 2019" αφήνοντας άριστες εντυπώσεις - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019

Τελείωσε το "5ο Summer Camp Astakos 2019" αφήνοντας άριστες εντυπώσεις


Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός για την πόλη του Αστακού από 21 έως 26 Ιουλίου 2019 τελείωσε, αφήνοντας πίσω του άριστες εντυπώσεις. Ήταν ένα ουσιαστικό αγωνιστικό εξαήμερο πάνω στο ολυμπιακό άθλημα του TAEKWONDO για τους συμμετέχοντες και ταυτόχρονα μία τόνωση της κίνησης στην καρδιά του καλοκαιριού για την πόλη του Αστακού.

Η συμμετοχή αθλητών και συλλόγων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και ήταν αυξημένη κατά 30% της αντίστοιχης περσινής διοργάνωσης. Πολύ θετική εξέλιξη αποτελεί το γεγονός ότι συμμετείχαν σύλλογοι από μακρινές πόλεις όπως η Ξάνθη, η Θεσσαλονίκη, η Έδεσσα, τα Τίρανα κ.λπ., όπως επίσης το ότι στο Camp συμμετείχαν πάρα πολύ καλοί αθλητές με πανελλήνιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις, ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά.

Η παρουσία καταξιωμένων δασκάλων στον χώρο του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και η παρουσία του Προέδρου της ΕΝΩΣΗΣ TAEKWONDO ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ και Ταμία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ κυρίου Χρήστου ΜΑΝΩΛΗ, έδειξαν επιπλέον τον επίσημο χαρακτήρα της διοργάνωσης.

Επίσης το Camp περιλάμβανε και προπόνηση πυγμαχίας στην οποία συμμετείχαν οι αθλητές του King Boxing του Κένταυρου, δάσκαλοι και συνοδοί που ασχολούνται με την πυγμαχία. Το μάθημα δίδαξε ένας από τους πιο γνωστούς στην Ελλάδα στο άθλημα της πυγμαχίας ο επί 10 χρόνια μέλος της Εθνικής Ομάδος κ. Κατσικογιάννης Παναγιώτης.

Η παρουσίαση της εκδήλωσης μέσω του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΤ1 σε πρωινή εκπομπή ήταν αφορμή να προβληθεί πανελλαδικά τόσο το αθλητικό γεγονός όσο και η πόλη του Αστακού και έχει αποτελέσει και αυτό μία θετική εξέλιξη για μελλοντική ισχυροποίηση του θεσμού και αύξηση των επισκεπτών.

Ήδη έχει εκδηλωθεί από τώρα ενδιαφέρον για το Camp του 2020 και αυτό είναι μία επιβεβαίωση ότι ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ και ο ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ως διοργανωτές κέρδισαν για μία ακόμη φορά το στοίχημα. Οι φιλοξενούμενοι δήλωσαν απόλυτα ευχαριστημένοι τόσο από την αγωνιστική πλευρά όσο και από την φιλοξενία και τις παροχές των καταστημάτων και γενικότερα των επαγγελματιών της πόλης.

Στο 5ο SUMMER CAMP ASTAKOS 2019 συμμετείχαν οι σύλλογοι: Α.Σ. ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ – Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ – Α.Σ. ΗΦΑΙΣΤΟΣ Ηλιούπολης ΗΓΟΥΜΕΝΙΣΤΑΣ – Α.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ – Α.Σ. ΤΙΤΟΡΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ – Α.Σ. ΜΕΤΣΟΒΟΥ – Α.Σ. JEONSA ΕΛΕΟΥΣΑΣ – Α.Σ. ORTEK ΤΙΡΑΝΩΝ – Α.Σ. ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – Α.Σ. ΦΘΙΩΤΙΚΟ ΑΔΑΜΑΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ – Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ.

Σημαντικό ρόλο στην προσέλευση και καλή διαμονή των επισκεπτών έπαιξε η πλεονεκτική θέση του ξενοδοχείου STRATOS MOTEL σε συνδυασμό με την δυναμικότητα (100 και πλέον επισκέπτες), την ποιότητα, την προσφορά και την άψογη συμπεριφορά του προσωπικού και ιδιαίτερα την φθηνή και καλή διάθεση του ιδιοκτήτη κ. Βασιλείου ΣΤΡΑΤΟΥ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την συμβολή τους στην επιτυχία:
- Τον Πρόεδρο της ΕΤΑΒΕ και ταμία ΕΛΟΤ κύριο ΜΑΝΩΛΗ Χρήστο
- Τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ξηρομέρου κ. ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ Βασίλειο
- Τους δασκάλους κυρίους ΜΑΡΙΝΟ Γεώργιο, ΜΙΜΗΓΙΑΝΝΗ Ανδρέα, CACA Julian, ΧΡΗΣΤΙΔΗ Ανδρέα και KΑΜΑΓΙΑΝΝΗ Μιχάλη οι οποίοι δίδαξαν
- Όλους τους δασκάλους – συλλόγους – μαθητές και συνοδούς
- Την Διεύθυνση του ξενοδοχείου STRATOS HOTEL
- Τον ιδιοκτήτη του καταστήματος “ΕΝ ΠΛΩ” κύριο ΚΡΙΚΡΗ Ιωάννη και τον Αντιπρόσωπο του JACOBS COFFE για την Αιτω/νία κ. ΣΤΟΥΜΠΟ Χριστόφορο για την οικονομική βοήθεια στα μπλουζάκια του Camp
- Την σχολική επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου και τον Διευθυντή του Γυμνασίου Αστακού κ. ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ Κωνσταντίνο για την παραχώρηση του Κλειστού Σταδίου Γυμνασίου
- Τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό όλων των καταστημάτων για τις υπηρεσίες που προσέφεραν
- Τους κατοίκους της πόλης για την βοήθεια που παρείχαν όπου απαιτήθηκε

ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ 
ΜΕ ΤΙΜΗ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ 
ΑΣ ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad