Στον Διαγόρα Ρόδου ο Αστακιώτης Γιώργος Μπαρμπαρούσης - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Ιουλίου 2019

Στον Διαγόρα Ρόδου ο Αστακιώτης Γιώργος Μπαρμπαρούσης


Σε ακόμα μια μεταγραφή προχώρησε ο Διαγόρας Ρόδου, ο οποίος ανακοίνωσε και τυπικά την απόκτηση του Γιώργου Μπαρμπαρούση.


Έντεκα συνολικά μεταγραφές συμπλήρωσε ο Διαγόρας Ρόδου, ο οποίος προχώρησε σε ακόμα μία όπως ανακοίνωσε η ομάδα.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μπαρμπαρούση, που την περυσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Πανηλειακό, με την φανέλα του οποίου πέτυχε 19 γκολ σε 22 αγώνες.

Έπειτα από την απόκτηση αυτή, ο «γηραιός» ενισχύεται σημαντικά στην γραμμή κρούσης του, καθώς ο συγκεκριμένος παίκτης, μαζί με τον επίσης νεοαποκτηθέντα Λόρι Κέρι αναμένεται να αποτελέσουν ίσως ένα από τα καλύτερα δίδυμα στην Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έναν ακόμη έμπειρο ποδοσφαιριστή απέκτησε η ανδρική ομάδα του Διαγόρα, ενόψει του πρωταθλήματος της Football League, περιόδου 2019-2020.

Πρόκειται για το 28χρονο Γιώργο Μπαρμπαρούση, επιθετικό, που πέρσι με τη φανέλα του Πανηλειακού πέτυχε συνολικά 19 τέρματα. Ο Μπαρμπαρούσης θα δώσει ακόμη περισσότερο «επιθετικό αέρα» στην ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου, που τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019 στις 19:00 θα ξεκινήσει την προετοιμασία της στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου.

Ο επιθετικός παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηρακλή Αστακού και πριν φορέσει τη φανέλα του «Γηραιού», έπαιξε στις ομάδες: Αμφίλοχος, Άρης Αιτωλικού, Ζακυνθιακός, Δόξα Νέας Μανωλάδας, Αστέρα Αμαλιάδας και Πανηλειακός. Η διοίκηση της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 τον καλωσορίζει και του εύχεται, υγεία και πολλά γκολ τη νέα αγωνιστική χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad