Παραλίγο τραγωδία στο Νεοχώρι - Κλαδί έπεσε πάνω σε Ι.Χ. - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Παραλίγο τραγωδία στο Νεοχώρι - Κλαδί έπεσε πάνω σε Ι.Χ.


Ολόκληρη περιπέτεια έζησαν σήμερα το πρωί στο Νεοχώρι, οι επιβάτες ενός Ι.Χ., ο οδηγός ενός φορτηγού και οι αστυνομικοί ενός περιπολικού.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα φορτηγό το οποίο κινούνταν στο δρόμο προς Νεοχώρι φθάνοντας στην είσοδο του χωριού προσέκρουσε σε ένα κλαδί το οποίο προεξείχε προς το δρόμο, αυτό κόπηκε από το δέντρο και έπεσε πάνω στο Ι.Χ. που ακολουθούσε και επέβαινε μια οικογένεια με μικρά παιδιά.

Το ευτύχημα στην όλη υπόθεση ήταν ότι δεν τραυματίστηκε κανείς από το Ι.Χ., ωστόσο τα παιδιά υπέστησαν σοκ και οι γονείς τους δεν μπορούσαν να τα συνεφέρουν. Στο σημείο έσπευσε όχημα της πυροσβεστικής για να απομακρύνει το κλαδί που είχε αποκλείσει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, καθώς και περιπολικό της αστυνομίας για να καταγράψει το συμβάν.

Όμως το περιπολικό έπαθε βλάβη και χρειάστηκε την συνδρομή οχήματος οδικής βοήθειας για να μεταφερθεί. Σύμφωνα με την μαρτυρία του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Κώστα Κότσαλου ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των Ασφαλειών, και βρισκόταν εκεί για επαγγελματικούς λόγους, πέρασε και ο δήμαρχος από το σημείο ωστόσο ούτε καν σταμάτησε για να δει τι συμβαίνει.

Ο κ. Κότσαλος έχει κατ’ επανάληψη επισημάνει, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, στην δημοτική αρχή το πρόβλημα με τα κλαδιά που προεξέχουν προς τον δρόμο και την επικινδυνότητα που υπάρχει κυρίως όταν πνέουν ισχυροί άνεμοι, όμως δεν υπήρξε μέχρι τώρα καμία ανταπόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad