Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές της Ναυπακτίας με επικεφαλής τον Νίκο Παπαναστάση - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Ιουλίου 2019

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές της Ναυπακτίας με επικεφαλής τον Νίκο Παπαναστάση


Περιοδεία στις πληγείσες, από τις έντονες βροχοπτώσεις, περιοχές της Ναυπακτίας πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Νίκο Παπαναστάση όπου και συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής.

Στις συζητήσεις που έγιναν με τους πληγέντες, αναδείχθηκαν οι κυβερνητικές ευθύνες για τις καταστροφές ενώ το κλιμάκιο του ΚΚΕ επεσήμανε την αναλγησία της πολιτικής των προηγούμενων κυβερνήσεων τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της νέας κυβέρνησης ΝΔ, η οποία κυβερνούσε και παλαιότερα.

Έγινε κατανοητό από τους πληγέντες, ότι οι καταστροφές σε νοικοκυριά, επιχειρήσεις, ζωικό και γεωργικό κεφάλαιο δεν αποτελούν προτεραιότητα στις πολιτικές υπέρ της αύξησης της κερδοφορίας των μεγάλων οικονομικών ομίλων που εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ και εφαρμόζει σήμερα η ΝΔ.

Σωτήρια για τους κατοίκους υπήρξε η επέμβαση του προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος, όπου με αυταπάρνηση αλλά και με ελλιπή υποδομή, έδρασε αποτελεσματικά και σωτήρια για τους πληγέντες.

Το ΚΚΕ απαιτεί την άμεση καταγραφή των ζημιών, την αποζημίωση στο 100% όλων των πληγέντων, την άμεση αποκατάσταση των ζημιών αλλά και τη λήψη μέτρων για τη μη επανάληψη παρόμοιων φαινόμενων.

Δείτε δήλωση του Νίκου Παπαναστάση...









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad