Τελευταία ημέρα του ανοιχτού Camp Taekwondo στον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Ιουλίου 2019

Τελευταία ημέρα του ανοιχτού Camp Taekwondo στον Αστακό


Τελευταία ημέρα (χθες) του ανοιχτού CAMP TAEKWONDO στον Αστακό με την συμμετοχή πολλών ομάδων από την Ελλάδα καθώς και την Αλβανία. 

Η χθεσινή ημέρα μετά από ένα επταήμερο προπονήσεων είχε επίδειξη των αρετών αλλά και των ικανοτήτων του αθλήματος, από τους δάσκαλους (εκπαιδευτές) σε ανοιχτό χώρο δίνοντας την ευκαιρία αλλά και την δυνατότητα να τον παρακολουθήσουν ελεύθερα θεατές ή οι φίλοι του αθλήματος. 

Στην παρουσίαση οι δάσκαλοι (εκπαιδευτές) ανέλυσαν θεωρητικά και πρακτικά την αυτοάμυνα σε περίπτωση που κάποιος εμφανίσει εχθρικές προθέσεις (ή διαθέσεις) απέναντι μας αποτρέποντας ή αποκρούοντας έτσι την εγκληματική ενέργεια. 

Ο δάσκαλος (εκπαιδευτής) και επικεφαλής της ομάδας ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ Γιώργος Μαρίνος ανέλυσε διεξοδικά το πως μπορούμε ακόμη και με μια απλή κίνηση να αποφύγουμε επιθέσεις από επίδοξους ληστές ή εγκληματίες έχοντας σαν όπλο την αυτοσυγκέντρωση και τα γρήγορα αντανακλαστικά.

Η επίδειξη που διήρκεσε περίπου 90 λεπτά καθήλωσε τους θεατές που παρευρέθηκαν, με τις άψογες και αρμονικές ενέργειες αυτοάμυνας από τους μαθητές των σχολών. 

Ιδιαίτερο όμως ενδιαφέρον έδειξαν οι μικροί μαθητές (ηλικίας έως και 10 ετών) όπου απέσπασαν το χειροκρότημα όλων!!! 

Την χθεσινή ημέρα λάμπρυνε με την παρουσία του (για πρώτη φορά στα 5 χρόνια) εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας TAEKWONDO ο ταμίας κ. Χρήστος Μανώλης, ο οποίος είναι παράλληλα και πρόεδρος της Ομοσπονδίας TAEKWONDO Βορ. Ελλάδας. Ο κ. Μανώλης συνεχάρη όλους (διοργανωτές, δάσκαλους και μαθητές) για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία και υποσχέθηκε του χρόνου να συμβάλλει και η Ομοσπονδία στην αύξηση των αποστολών αθλητών και ομάδων.

















































Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad