Βασιλοπούλεια 2019: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Βασιλοπούλεια 2019: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΙΩΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ «Η ΒΕΛΑ»

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΕΙΑ 2019

Ο Σύνδεσμος Βασιλοπουλιωτών Ξηρομέρου «Η ΒΕΛΑ» στα πλαίσια των Αθλητικών και μουσικών δραστηριοτήτων του θα πραγματοποίησει και φέτος τον Αύγουστο τις καθιερωμένες εκδηλώσεις του.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

  • Τετάρτη 07 Αυγούστου 2019 ώρα 6,30 μμ, στο χώρο της παιδικής χαράς. Ποδηλατοδρομίες και αγώνες δρόμου για παιδιά νηπίου, δημοτικού , γυμνασίου, λυκείου .Απονομές μεταλλίων.
  • Πέμπτη 08 Αυγούστου 2019 ώρα 6,30μμ αγώνες καλαθοσφαίρισης και ποδοσφαίρου. Γήπεδο μπάσκετ και ποδοσφαίρου.
  • Παρασκευή 09 Αυγούστου 2019 ώρα 6,30μμ αγώνες καλαθοσφαίρισης και ποδοσφαίρου Τελικοί, απονομές μεταλλίων . Γήπεδο μπάσκετ και ποδοσφαίρου.
  • Σάββατο 10 Αυγούστου 2019 ώρα από 7,30 πμ θεία λειτουργία στον παλαιό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο παλιό χωριό. Η Θεία λειτουργία θα τελεστεί για πρώτη φορά μετά την εγκατάλειψή του πριν 45 χρόνια!!!
  • Σάββατο 10Αυγούστου και ώρα από 10.00μμ «ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ» στο χώρο του ΔΗΜΗΤΡΟΥΚΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Δημοτική πανηγυρική εκδήλωση με τους καλλιτέχνες του είδους Γιάννη Κατσίγιαννη, Μάγδα Κουμπουλά και άλλοι τραγουδιστές . Κλαρίνο Μάκης Δάρρας και πολυμελή ορχήστρα.
  • Είσοδος ελεύθερη με χρέωση τα ποτά και τα σουβλάκια.
  • Λαχειοφόρος αγορά για κάλυψη μέρους των εξόδων.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Σας περιμένουμε 
TO Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad