ΔΙΕΚ Μεσολογγίου: Σπούδασε δωρεάν το επάγγελμά σου - Ηλεκτρονικές αιτήσεις μέχρι τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΙΕΚ Μεσολογγίου: Σπούδασε δωρεάν το επάγγελμά σου - Ηλεκτρονικές αιτήσεις μέχρι τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ήδη είναι σε λειτουργία η εφαρμογή για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για συμμετοχή.

Θα θέλαμε επίσης, να επισημάνουμε ότι η εμπρόθεσμη υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης είναι σημαντική. Η τελική απόφαση του ΥΠΠΕΘ, για την έγκριση λειτουργίας μιας ειδικότητας θα βασιστεί στον αριθμό των ηλεκτρονικών αιτήσεων των υποψηφίων που θα υποβληθούν για κάθε ειδικότητα, ο οποίος θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 15.

Μετά την ολοκλήρωση των ηλεκτρονικών αιτήσεων, οι ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ στα τμήματα που συγκέντρωσαν τον απαραίτητο αριθμό αιτήσεων, θα κληθούν να προσέλθουν εντός προθεσμιών στο ΔΙΕΚ επιτυχίας τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, εφόσον τελικά το επιθυμούν, ώστε να εγγραφούν.

Παρακαλούμε, εφόσον ενδιαφέρεστε ακόμη για κάποια από τις παρακάτω ειδικότητες, να υποβάλετε την ηλεκτρονική σας αίτηση, το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, 9/9/2019, στη διεύθυνση https://diek.it.minedu.gov.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad