Ποια δημόσια υπηρεσία στην περιοχή του Αστακού, δεν δέχεται ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων; - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Σεπτεμβρίου 2019

Ποια δημόσια υπηρεσία στην περιοχή του Αστακού, δεν δέχεται ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων;


Ποια δημόσια υπηρεσία στην περιοχή του Αστακού, η οποία καλείται ως υποχρεούται να εξυπηρετεί τους πολίτες, ιδιαιτέρως σε ότι αφορά το κτηματολόγιο, δεν δέχεται ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων προς εξόφληση των οφειλών που προκύπτουν από οποιοδήποτε λόγο, με το αιτιολογικό ότι… χρεώνονται τα έξοδα;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιώτης που αιτήθηκε την έκδοση συγκεκριμένων πιστοποιητικών και ζήτησε το ΙΒAΝ του λογαριασμού προκειμένου να μεταφέρει τα χρήματα για την εξόφληση των ποσών, έλαβε την αποστομωτική απάντηση ότι η συναλλαγή κατάθεσης μπορεί να γίνει μόνο από το γκισέ των τραπεζών και όχι μέσω ηλεκτρονικής μεταφοράς, διότι η μεταφορά επιβαρύνεται με έξοδα!

Μόνο που δεν του απάντησαν εάν το πράξει αυτό, με ποιο τρόπο θα «χτίσει» το αφορολόγητο την ώρα που το ποσό ήταν διόλου ευκαταφρόνητο.

Εφημερίδα «Συνείδηση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad