Δημιουργία Εθελοντικής Ομάδας Δράσης με έδρα τον Αστακό - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Δημιουργία Εθελοντικής Ομάδας Δράσης με έδρα τον Αστακό


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΡΑΣΗΣ
ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 

Αγαπητοί συνδημότες,

αρχικά θα θέλαμε να συγχαρούμε την εθελοντική ομάδα, που συστάθηκε το Σάββατο 12/10/2019 με σκοπό τον καθαρισμό της εισόδου της πόλης μας.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτό το γεγονός και το δικό μας ενδιαφέρον, εμείς μια ομάδα από δημότες του Αστακού, λάτρεις της πόλης μας, αποφασίσαμε τη δημιουργία Εθελοντικής Ομάδας Δράσης.

Στόχος αυτής της ομάδας είναι η επίτευξη μια σειράς δράσεων για την αναβάθμιση και ανάδειξη του τόπου μας, ανεξάρτητα από τις υποχρεώσεις και δράσεις της δημοτικής αρχής. Σκέψεις για ενδεχόμενες δράσεις του προγράμματός μας είναι ο καθαρισμός περιοχών, η πυρόσβεση σε ενδεχόμενο έκτακτης ανάγκης, η οργάνωση πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων, επιμορφωτικά σεμινάρια.

Σας καλούμε, λοιπόν, ή ακόμα καλύτερα, θέλουμε, ζητάμε και χρειαζόμαστε τη συμμετοχή σας για τη δημιουργία αυτής της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης. Με το πέρας ενός εύλογου χρονικού διαστήματος και την ανάλογη συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί κάλεσμα για τη συγκέντρωση γνωριμίας όλων των μελών της πρώτης οργανωμένης Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Αστακού.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων. 


Τηλ. Επικοινωνίας:

694 5263820 - Λεωνίδας Παπαρίζος
697 2107388 - Μαρία Μπαμπούρη
694 2050063 - Χρυσούλα Δράκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad