Παναγιώτης Στάϊκος: Κύριε Δήμαρχε, σκοπεύετε να συμμαζέψετε αυτή την βουρκίλα; - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Οκτωβρίου 2019

Παναγιώτης Στάϊκος: Κύριε Δήμαρχε, σκοπεύετε να συμμαζέψετε αυτή την βουρκίλα;


Κύριε Δήμαρχε

Σκοπεύετε να συμμαζέψετε αυτή την βουρκίλα, η οποία σας έχει σφιχταγκαλιάσει και τείνει να καταστεί το μακρύ χέρι της εξουσίας και εσείς ο καθοδηγητής της ;;;;!!!!

Θα πρέπει να αντιληφθείτε και εκείνοι ,αλλά και εσείς πως στις Δημοκρατίες υπάρχει η συμπολίτευση αλλά και η αντιπολίτευση , των οποίων οι ρόλοι είναι διακριτοί και εμείς αυτούς τους δύο μήνες έχουμε επιδείξει την μέγιστη δυνατή συναίνεση , βάζοντας πλάτη όταν κάποιες φορές βρεθήκατε στα δύσκολα, ουχί υπαιτιότητη μας, αλλά γιατί εσείς δεν είχατε φροντίσει ή δεν είχατε προνοήσει έγκαιρα γι' αυτά .

Για το θέμα του νερού αυτές τις ημέρες , όχι απλά δεν λειτουργήσαμε με λαϊκισμό ( άκρα του τάφου σιωπή ),αλλά σας είχαμε κάνει αίτηση πάνω από ένα μήνα .

Άκου εκεί;;;!!!

Να μας χαρακτηρίσει ο Υπόκοσμός σας βουρκίλα, γιατί τολμήσαμε και χαρακτηρίσαμε εκείνον τον καταστροφέα ως σκαστούρι .

Γιατί είπαμε ψέματα ;

Δεν είναι σκαστούρι ;

Ολοκλήρωσαν με αυτό τον θρυματισμό των κλαριών ή πήγαν στον Μαραθιά και τα έκαψαν ;

Θαυμάστε τις φωτογραφίες από το κάψιμο!!!!

Ή επειδή δυο μήνες δεν ανοίξαμε το στόμα μας, μας θεωρείτε και ως νοητικά καθυστερημένους, βρίζοντάς μας και από πάνω, αφού με απύθμενο θράσος και εντελώς ανερυθρίαστα μας χαρακτηρίσατε ως βουρκίλα του Ξηρομέρου και ότι μας κάνατε κιμά στις εκλογές!!!!

Ντροπή σας αναιδείς!!!!

Εάν πηγαίναμε με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική και υποβάλαμε μια μήνυση, εκτός του ποινικού θέματος θα έπεφτε και πρόστιμο 45.000 ευρώ στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, αφού η Πρόεδρος κυρία Γριτσίπη, με την οποία με συνδέει μακροχρόνια οικογενειακή φιλία και αυτό το διάστημα κάνει πολύ φιλότιμες προσπάθειες, δεχόμενη εσωτερικό πόλεμο και υπονόμευση, δεν έχει καμία ευθύνη γι' αυτό το θέμα!!!!

Εμείς στο πρόγραμμα μας λέγαμε και φαίνεται ευκρινέστατα, ότι θα προμηθευόμαστε μεγάλο αυτοκίνητο – καταστροφέα.

Και στους πονηρούληδες που είπαν, γιατί δεν τον προμηθευτήκαμε εμείς, η απάντηση είναι σαφής.

Γιατί δεν προλάβαμε να το πάρουμε, αφού πήραμε 12 άλλα μηχανήματα και αυτοκίνητα (είδατε το μεγάλο πυροσβεστικό – υδροφόρα και τα ταχείας επέμβασης MAZDA πυροσβεστικά, τα οποία μετέφεραν νερό στα καταστήματα και σε κάποια σπίτια με την έλλειψη νερού τόσες ημέρες).

Ας πάρει τώρα και ο κύριος Τριανταφυλλάκης τον μεγάλο καταστροφέα , ένα γρέιτερ και άλλα 10 μηχανήματα και τότε θα με ξεπεράσει σε έργο και πραγματικά θα αισθανθώ πολύ όμορφα, γιατί εγώ είμαι γεμάτος από την ζωή μου και όχι ένα κομπλεξικό ανθρωπάκι, που να θέλω να αποτύχει η νέα Δημοτική αρχή, για να φαίνεται μόνο το έργο το δικό μου!!!!

Αλλά πως ;

Αφού πρέπει να εξοφληθούν τα προεκλογικά γραμμάτια για να πάρουμε (4) τέσσερις ειδικούς συμβούλους!!!

Δεν θα πρέπει να ξεχνούν, ότι αυτό μπορεί μεν να είναι νόμιμο και να μην συνιστά κλοπή Δημοσίου χρήματος, δεν είναι όμως ηθικό, σε δύσκολους καιρούς οικονομικά όπως επικαλούνται κάποιοι, να διατίθεται ένα τόσο μεγάλο ποσόν, αφού ο κάθε ειδικός συνεργάτης θα στοιχίζει μικτά περίπου 2.000 ευρώ μικτά και καθαρά περίπου 1.300 ευρώ τον μήνα (όσα παίρνει ο Αρχηγός της Αεροπορίας, ο οποίος έχει θέσει σε κίνδυνο την ζωή του δεκάδες φορές ,για να υπηρετήσει με αυταπάρνηση την Πατρίδα) δηλαδή στην τετραετία το κόστος για το Δήμο Ξηρομέρου θα είναι περίπου 400.000 ευρώ. Μην φοβάστε και σας έπιασε τόσο μεγάλη πρεμούρα, δεν διαμαρτύρονται τα προεκλογικά γραμμάτια, αυτά έκαναν την δουλειά τους με τα ψηφαλάκια!!!

Εμείς έχουμε πει, ότι θα ψηφίσουμε τον Προϋπολογισμό η νέα Δημοτική Αρχή, με την προϋπόθεση η νέα Δημοτική Αρχή ότι θα έφερναν στον προϋπολογισμό σε αντίστοιχους κωδικούς τα ποσά, για να γίνει η εκτέλεση των πάρα κάτω έργων και προμηθειών με Δημοπρασία.

Δηλαδή να γίνει με δημοπρασία

1) Ο καθαρισμός των κοινόχρηστων, πέραν αυτού που γίνεται από τους μονίμους υπαλλήλους του Δήμου.

2) Ο καθαρισμός των Νεκροταφείων του Δήμου.

3) Ο καθαρισμός των Δεξαμενών ύδρευσης δύο φορές τον χρόνο και όποτε άλλοτε χρειαστεί του Δήμου.

4) Η Προμήθεια των υλικών ύδρευσης του Δήμου.

5) Προμήθεια ελαστικών των αυτοκινήτων και μηχανημάτων του Δήμου .

Γιατί με αυτά θα έχει εξασφαλιστεί η διαφάνεια και η προστασία ενός αρκετά μεγάλου ποσού από το Δημόσιο Χρήμα, για τα οποία φαντάζομαι, ότι θα συμφωνεί και η πλειοψηφία της Δημοτικής Αρχής.

Δεν θα πρέπει να ξεχνούν, ότι αυτό μπορεί μεν να είναι νόμιμο και να μην συνιστά κλοπή Δημοσίου χρήματος, δεν είναι όμως ηθικό, σε δύσκολους καιρούς οικονομικά όπως επικαλούνται κάποιοι, να διατίθεται ένα τόσο μεγάλο ποσόν , αφού ο κάθε ειδικός συνεργάτης θα στοιχίζει μικτά περίπου 2.000 ευρώ μικτά και καθαρά περίπου 1.300 ευρώ τον μήνα δηλαδή στην τετραετία το κόστος για το Δήμο Ξηρομέρου θα είναι περίπου 400.000 ευρώ. Μην φοβάστε και σας έπιασε τόσο μεγάλη πρεμούρα , δεν διαμαρτύρονται τα προεκλογικά γραμμάτια , αυτά έκαναν την δουλειά τους με τα ψηφαλάκια!!!!

Εμείς είπαμε πως για (6) έξι μήνες δεν πρόκειται να κάνουμε καμιά κριτική (και οι φωτογραφίες με τα κλαριά που υπάρχουν πολλές δεκάδες σε όλη την πόλη, δεν έχουν τον χαρακτήρα της καταγγελίας), αλλά για να φανεί, πως και αυτά θα πάνε για κάψιμο στον Μαραθιά, όπως πήγαν και εκείνα στα οποία υπήρχε το μηχάνημα και οι χειριστές του!!!!

Σιωπή λοιπόν ή μαζέψτε αυτόν τον υπόκοσμο, που σας σφιχταγκαλιάζει και θέλει να έχει το μακρύ του χέρι απλωμένο στην άσκηση –νομή της εξουσίας.










 
Αστακός 22/10/2019 

Dr. Παναγιώτης Στάικος 
Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου 

Υ.Γ. 

Κύριε Δήμαρχε

αν σε ένα – ενάμισι χρόνο δεν έχετε προμηθευτεί πραγματικό καταστροφέα –θρυμματιστή κλαριών εμείς δεν θα χρειαστεί να κάνουμε τίποτα ,αφού θα σας καλέσουν αι Αρμόδιαι Αρχαί λέγοντας σας πάρε και αυτή πάρε και εκείνη :

Διότι δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad