Δύο μετάλλια για τους αθλητές της "Νίκης" και του "Ακαρνανικού" στο Πανελλήνιο Κύπελλο ITF στη Θεσσαλονίκη - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Δύο μετάλλια για τους αθλητές της "Νίκης" και του "Ακαρνανικού" στο Πανελλήνιο Κύπελλο ITF στη Θεσσαλονίκη


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ITF ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αυτή τη φορά ο σταθμός μας ήταν το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξαν την χρονιά οι αθλητές της Νίκης και του Ακαρνανικού

Συγκεκριμένα θέση και αργυρό μετάλλιο για την Καυμενάκη Νεφελη και 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο για την Πανωραία Βελώνα και οι δύο έπαιξαν εξαιρετικούς αγώνες σ' ένα τουρνουά με πολύ υψηλό επίπεδο αθλητών που έγινε στις 19-20/10/2019 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης .

"Είχαμε μια πολύ δυναμική παρουσία για μια ακόμη φορά είδαμε την κατάσταση των αθλητών μας, δοκιμάσαμε πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση και βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια, σημειώσαμε πολλές νίκες και πραγματικά είμαι ικανοποιημένος για τους αθλητές μας, τον τρόπο που αντιμετωπίζουν όλη τη διαδικασία, το χαραχτήρα τους, το αγωνιστικό τους επίπεδο. Συγχαρητήρια για την διοργάνωση στην ΑΟΤΕ."

Καυμενάκης ΣπύροςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad