Συνέντευξη Τριανταφυλλάκη: Συνεχής η επικοινωνία του Δήμου Ξηρομέρου με τα Υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών για τον προϋπολογισμό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Νοεμβρίου 2019

Συνέντευξη Τριανταφυλλάκη: Συνεχής η επικοινωνία του Δήμου Ξηρομέρου με τα Υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών για τον προϋπολογισμό


Σε συνεχή επικοινωνία με τα Υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών βρίσκεται ο δήμαρχος Ξηρομέρου, στην κατεύθυνση ο δήμος να καταφέρει να δημιουργήσει έναν πραγματικό προϋπολογισμό, ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ξηρομέρου, Γιάννης Τριανταφυλλάκης, μιλώντας στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την Δήμητρα Λαοπόδη.

Ο κ. Τριανταφυλλάκης μίλησε για την κακή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο δήμος λόγω της κακής διαχείρισης της προηγούμενης δημοτικής αρχής και τόνισε ότι αναμένουν το πρόγραμμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών από το Υπουργείο Οικονομικών, για να μπορέσουν να ορθοποδήσουν ως ένα βαθμό.

Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές ξεπερνούν τις 300 χιλ. ευρώ ενώ στη ΔΕΗ ο δήμος οφείλει 500 χιλ. ευρώ κι ενώ πρόσφατα πλήρωσε 50 χιλ ευρώ.

Ο δήμαρχος Ξηρομέρου μίλησε επίσης και για τα προβλήματα που υπάρχουν στο δήμο από τις πλημμύρες που σημειώνονται σχολιάζοντας ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν έγιναν τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα με αποτέλεσμα ο δήμος να αντιμετωπίζει τεράστιο θέμα. Τα ρέματα καθαρίστηκαν φέτος από την Περιφέρεια και έγιναν αρκετές παρεμβάσεις αλλά πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά.

«Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει το ανάλογο προσωπικό στο δήμο και οι αντίστοιχες πιστώσεις να μισθώσουμε μηχανήματα όταν χρειάζεται», είπε ο κ. Τριανταφυλλάκης.

Εφημερίδα «Συνείδηση»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad