Οι Βασιλοπουλίτες της Αθήνας συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του χωριού τους - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Νοεμβρίου 2019

Οι Βασιλοπουλίτες της Αθήνας συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του χωριού τους


ΟΙ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 9/11/2019 το απόγευμα στην Αθήνα η συνάντηση του προέδρου του χωριού μας κου Πάνου Πετρονικολού με τους συγχωριανούς μας που κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγραμματισμού του προέδρου για την καλύτερη ενημέρωση των συγχωριανών του στα θέματα και προβλήματα του χωριού,προς επίλυση τους. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν πολύ συγχωριανοί μας οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του προέδρου.

Στην εισήγηση του ο πρόεδρος έθεσε τις προτεραιότητες των θεμάτων, ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες του και τις παρεμβάσεις του, ειδικά στην διάνοιξη των δρόμων μέσα στο χωριό και στα χωράφια που παρέμεναν κλειστοί επί πολλές δεκαετίες. Ενημέρωσε για τις πολύ καλές σχέσεις και συνεργασίες που έχει με τη νέα δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κο Τριανταφυλλάκη Ιωάννη καθώς επίσης και με την περιφέρεια και την αντιπεριφερειάρχη του νομού μας κυρία Μαρία Σαλμά. 

Στη συνέχεια δόθηκε ο λόγος στους παρευρισκόμενους, οι οποίοι μίλησαν σχεδόν όλοι, θέτοντας ερωτήματα για διάφορα ζητήματα καταθέτοντας και τις δικές τους προτάσεις προς τον πρόεδρο και το κοινοτικό συμβούλιο για την καλύτερη επίλυση των προβλημάτων του χωριού μας. Μεγάλη σημασία δόθηκε τόσο από τον πρόεδρο του χωριού όσο και από τους παρευρισκόμενους η συνεργασία που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των συγχωριανών μας καθώς και με τον σύλλογο Βασιλοπουλιτών «Η Βελά» ώστε τα αποτελέσματα να είναι θετικά και το χωριό μας να βγει από την απομόνωση. Στην τοποθέτηση του ο πρόεδρος του συλλόγου Βελλά κος Πάνος Παπαζώης συνεχάρη τον πρόεδρο για τις μέχρι τώρα επιτυχημένες ενέργειες του για λύση προβλημάτων και κάλεσε τους συγχωριανούς να στηρίξουν τον σύλλογο με πρώτο βήμα τη συμμετοχή τους στην γενική συνέλευση και στις εκλογές που θα γίνουν αρχές Δεκεμβρίου. 

Όλοι οι παρευρισκόμενοι έδωσαν συγχαρητήρια στον πρόεδρο του χωριού για τις μέχρι τώρα δράσεις του και τον παρότρυναν να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο θέτοντας τους εαυτούς τους στη διάθεσή του για ότι χρειαστεί προς το κοινό καλό και το καλό του χωριού μας. Ο πρόεδρος του χωριού ευχαρίστησε τους συγχωριανούς του που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του και υποσχέθηκε ότι η συνεργασία του με τους συγχωριανούς και τους φορείς του χωριού μας θα συνεχιστεί γιατί μόνο έτσι θα έχουμε καλά αποτελέσματα για το χωριό μας. Ο πρόεδρος επισήμανε για πολλοστή φορά ότι είναι πρόεδρος όλων των Βασιλοπουλιτών και γι’ αυτούς θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό και με την καλή συνεργασία που έχει με τη δημοτική αρχή το Βασιλόπουλο θα πρωταγωνιστήσει στην νέα τετραετία. Το νέο ραντεβού δόθηκε στη γενική συνέλευση του συλλόγου και ανακοίνωσε γενική συνέλευση των κατοίκων του χωριού τις ημέρες του Πάσχα στο χωριό.

Ήταν μία πολύ καλή κίνηση του προέδρου η οποία δείχνει ότι θέλει να ακούσει όλες τις γνώμες και τις απόψεις των συγχωριανών του είτε κατοικούν στο χωριό είτε στην Αθήνα.

Οι Βασιλοπουλίτες για άλλη μια φορά αποδεικνύουν ότι με διάλογο και συνεργασία τα πάντα μπορούν να βρουν το σωστό δρόμο.

Παναγιώτης Χολής





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad