Η εκπομπή "Happy Traveller" στην Αιτωλοακαρνανία - Δείτε το βίντεο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Νοεμβρίου 2019

Η εκπομπή "Happy Traveller" στην Αιτωλοακαρνανία - Δείτε το βίντεο


Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 17.40, η εκπομπή "Happy Traveller" με τον Ευτύχη Μπλέτσα εξερεύνησε τον μεγαλύτερο νομό της Ελλάδας και ένα τα ομορφότερα μέρη της Στερεάς Ελλάδας, την Αιτωλοακαρνανία.

Το ταξίδι ξεκινάει από τη Θεσσαλονίκη και αφού περάσουν τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, οι τρεις τους φτάνουν στο μέρος όπου θα μείνουν, τη Μακύνεια. Από εκεί συνεχίζουν για τη μεγαλόπρεπη Ναύπακτο με το εντυπωσιακό της κάστρο και τον Βοτανικό Κήπο, ένα ιδιαίτερο αξιοθέατο της περιοχής που βρίσκεται μεταξύ Μεσολογγίου και Αντιρρίου. Μία απαραίτητη στάση στο Μεσολόγγι, όπου βλέπουν τα ιστορικά μνημεία, δοκιμάζουν τοπικό ψάρι και απολαμβάνουν το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα με τα χρώματα της λιμνοθάλασσας.

Στη συνέχεια, πηγαίνουν στο Αγρίνιο, το Αιτωλικό, τον Αχελώο και τον Εύηνο ποταμό. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και οδοιπορικό σε χωριά και γραφικές τοποθεσίες της ορεινής Ναυπακτίας. Φτάνουν στο χωριό Θέρμος και θαυμάζουν την Τριχωνίδα, τη μεγαλύτερη φυσική λίμνη της Ελλάδας. Τέλος, επισκέπτονται τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, μπαίνουν στο εσωτερικό της και ανεβαίνουν στην κορυφή ενός από τους τέσσερις θεόρατους πυλώνες που την κρατάνε. Στον δρόμο της επιστροφής, κάνουν μια στάση στην Αμφιλοχία.

Ένα επεισόδιο γεμάτο Ελλάδα σε μία από τις πιο ιστορικές και ποικιλόμορφες περιοχές της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad