Τραγωδία στο Ξηρόμερο: Νεκρός 79χρονος που έπεσε με αγροτικό όχημα μέσα σε αρδευτική στέρνα (βίντεο) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Δεκεμβρίου 2019

Τραγωδία στο Ξηρόμερο: Νεκρός 79χρονος που έπεσε με αγροτικό όχημα μέσα σε αρδευτική στέρνα (βίντεο)


Ένας 79χρονος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Τρίτης στο Ξηρόμερο Αιτωλοαρνανίας, όταν έχασε τον έλεγχο του αγροτικού οχήματος που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί και να πέσει μέσα σε αρδευτική στέρνα, κοντά στον επαρχιακό δρόμο Μπαμπίνης - Αετού.

Πρόκειται για μια από τις στέρνες που χρησιμοποιούν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι στο Ξηρόμερο για να ποτίσουν τα ζώα τους ή και να αρδεύσουν τις καλλιέργειές τους.

Στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών, που έστησαν μεγάλη επιχείρηση και έπειτα από αρκετή ώρα, κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα και τη σορό του άτυχου άντρα. Η επιχείρηση ανέλκυσης του οχήματος ήταν ιδιαίτερη δύσκολη λόγω της μεγάλης ποσότητας του νερού που είχε εισχωρήσει σε αυτό και για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιήθηκε εκσκαφέας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad