Ευχαριστήριο μήνυμα της Κοινωφελούς Δήμου Ξηρομέρου για την ευγενική δωρεά σε ωφελούμενους υπερήλικες της Δ.Ε. Αλυζίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

24 Δεκεμβρίου 2019

Ευχαριστήριο μήνυμα της Κοινωφελούς Δήμου Ξηρομέρου για την ευγενική δωρεά σε ωφελούμενους υπερήλικες της Δ.Ε. Αλυζίας


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στην εταιρεία Plagton ΑΕ, για την πολύτιμη δωρεά 140 κιλών ψάρια, με σκοπό τη διανομή τους στους υπερήλικες της Δ.Ε. Αλυζίας.

Κατόπιν αποδοχής της δωρεάς, με το υπ' αριθ. 322/18.12.2019 έγγραφο της ΚΕΔΗΞ, αυτά διανεμήθηκαν με την βοήθεια του ΒΣΣ Αστακού και εθελοντών, σε 140 ωφελούμενους στην Δ.Ε. Αλυζίας.

Ως ελάχιστη ένδειξη της εκτίμησής μας, σας ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία, προσφορά και ευημερία.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΔΗΞ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad