Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Γίνε εθελοντής αιμοδότης! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Ιανουαρίου 2020

Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Γίνε εθελοντής αιμοδότης!


AΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ 
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ

Σήμερα (2/1/2019), μετά από επίσκεψη στο τμήμα αιμοδοσίας του Γ. Κρατικού Νοσοκομείου Γιώργος Γεννηματάς, ενημερωθήκαμε, ότι η αίτησή μας (που εκκρεμούσε στο συγκεκριμένο τμήμα, αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα) ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ και είναι στην διάθεση όλων όσων θέλουν να γραφτούν σαν εθελοντές αιμοδότες.

Υπενθυμίζουμε ότι στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που είχαμε συγκαλέσει, είχε εγγραφεί ένας σημαντικός αριθμός εθελοντών (περίπου στους 20), οι οποίοι, θεωρούμε και πιστεύουμε, ότι δεν έπαψε να υπάρχει το ενδιαφέρον τους και είναι ακόμη διαθέσιμοι για να προσφέρουν λίγο από το πολυπόθητο αυτό αγαθό.

Όσοι θέλετε μπορείτε να προσέρχεστε στο αιμοδοτικό του νοσοκομείου Γιώργος Γεννηματάς (Μεσογείων) και να αναφέρετε το εξής:

"Θέλω να προσφέρω αίμα για τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟY ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ με αριθμό 14975".

Κατά την προσέλευσή σας οπωσδήποτε πρέπει να έχετε ή να ξέρετε το ΑΜΚΑ (σας) και τον Α.Δ. Ταυτότητας.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ 

Η διαδικασία λήψης αίματος πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να πραγματοποιηθεί στο συγκεκριμένο νοσοκομείο για προφανείς και ευνόητους λόγους!!!! 

Παράλληλα δε όσοι προσφέρετε αίμα, πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα για να σας καταγράψουμε στην λίστα μελών του Συλλόγου, ούτως ώστε να έχουμε ακριβή στοιχεία αλλά και την ομάδα αίματος, έτσι σε περίπτωση ανάγκης να γνωρίζουμε αν υπάρχει διαθεσιμότητα και από φιάλες και από την συγκεκριμένη ομάδα.

Χωρίς την έγκριση των μελών του Δ.Σ. δεν μπορεί να παραχωρηθεί ούτε ένα γραμμάριο αίματος.

Θα είμαστε πολύ χαρούμενοι αν η προσφορά και η προσέλευσή σας ξεκινήσει άμεσα, ούτως ώστε να έχουμε άμεσα αποτελέσματα.

Σας ευχόμαστε σε όλους 
Χρόνια Πολλά και Κάθε Ευτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad