Συμμετοχή του Κένταυρου Αστακού στο "Friends Meeting Taekwondo" στα Ιωάννινα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Ιανουαρίου 2020

Συμμετοχή του Κένταυρου Αστακού στο "Friends Meeting Taekwondo" στα Ιωάννινα


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ 
FRIENDS MEETING TAEKWONDO 
ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2020

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ συμμετείχε σε φιλικό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα TAEKWONDO που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ στο Κλειστό Στάδιο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν σύλλογοι από Αχαΐα, Αιτωλ/νία, Ήπειρο, Θεσσαλία, Κεντρική και Δυτική Μακεδονία.

Ο Σύλλογος του Αστακού ήταν παρών τόσο με έμπειρους αθλητές, αλλά κυρίως με νέους και άπειρους αθλητές σε μία προσπάθεια να έρθουν σε επαφή με το αγωνιστικό TAEKWONDO και σιγά – σιγά να αποκτήσουν αγωνιστική εμπειρία. Τα πρώτα τους αγωνιστικά βήματα συνοδεύτηκαν με πάρα πολύ καλή απόδοση και παρουσία, δείχνοντας ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο.

Σε όλη την εκδήλωση κυριάρχησε η ευγένεια, η άμιλλα και ο σεβασμός μεταξύ Δασκάλων και μαθητών, όπως ορίζουν οι αρχές της τέχνης. Το γεγονός ότι τα παιδιά κινούνται και δρουν σε ένα τέτοιο περιβάλλον είναι σημαντικό, διότι όλες αυτές οι αξίες μεταφέρονται σε αυτά παίζοντας σημαντικό και καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους, που άλλωστε αυτό είναι και ένας από τους κύριους σκοπούς του TAEKWONDO.

Επόμενη εκδήλωση για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ είναι οι εξετάσεις προαγωγής ζωνών που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 στο ΔΑΚ Αστακού.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad