Δήμος Ξηρομέρου: Καθιέρωση 12ωρης λειτουργίας καθώς και λειτουργίας τα Σάββατα, τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Φεβρουαρίου 2020

Δήμος Ξηρομέρου: Καθιέρωση 12ωρης λειτουργίας καθώς και λειτουργίας τα Σάββατα, τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες


Με μία σημαντική του απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου, με την στήριξη και τις ψήφους των δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης, προχώρησε στην καθιέρωση 12ωρης λειτουργίας καθώς και λειτουργίας τα Σάββατα, τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες των υπηρεσιών Καθαριότητας, Υδρεύσεως και Τεχνικών Υπηρεσιών (άρθρο 36 παρ. 3 Ν. 3584/07).

Σκοπός της σημαντικής αυτής απόφασης, είναι να μπορέσει να ανταποκριθεί ο Δήμος Ξηρομέρου σε θέματα καθημερινότητας (ύδρευσης, καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού), που προκύπτουν και ειδικά μετά από τον Απρίλιο έως και τον Σεπτέμβριο, έτσι ώστε να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες στους προαναφερόμενους τομείς και να αντιμετωπίζει πιο αποτελεσματικά τα προβλήματα που κάθε φορά παρουσιάζονται.

Η εξαίρεση από την πενθήμερη εργασία, προβλέπει όλες τις πρόνοιες της νομοθεσίας για την μισθοδοσία και τα εργασιακά δικαιώματα των υπαλλήλων του Δήμου.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad