Βρέθηκε νεκρό βρέφος στη πλαζ της Πάτρας - Ενώπιον της δικαιοσύνης η 27χρονη μητέρα του (φώτο-βίντεο) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Φεβρουαρίου 2020

Βρέθηκε νεκρό βρέφος στη πλαζ της Πάτρας - Ενώπιον της δικαιοσύνης η 27χρονη μητέρα του (φώτο-βίντεο)


Μια 27χρονη Ελληνίδα είναι η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό το μεσημέρι της Τετάρτης στην πλαζ της Πάτρας. Η γυναίκα έχει συλληφθεί από τους άνδρες του Λιμενικού της Πάτρας και ανακρίνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του thebest.gr, το μωρό άφησε στην παραλία η 27χρονη Ελληνίδα μητέρα του, η οποία πριν από μερικές ημέρες, γέννησε στο μαιευτήριο δημόσιου νοσοκομείου στην Πάτρα. Το έσκασε την Τετάρτη τα ξημερώματα από το νοσοκομείο με το παιδί στην αγκαλιά χρησιμοποιώντας δικό της μέσο μεταφοράς.

Η 27χρονη αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για να της απαγγελθούν κατηγορίες.



Την Πέμπτη η ιατροδικαστική εξέταση

Το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να διενεργηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση. Το αποτέλεσμα της αναμένεται να δώσει απαντήσεις, τόσο για τα αίτια θανάτου του βρέφους, όσο και για το χρόνο που αυτός επήλθε.

Παράλληλα, το αποτέλεσα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένουν και οι αξιωματικοί του λιμεναρχείου της Πάτρας, οι οποίοι έχουν αναλάβει τις έρευνες για την υπόθεση.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο των ερευνών για την συγκεκριμένη υπόθεση, με απόφαση του διοικητή της 6ης υγειονομικής περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη, έχει διαταχθεί η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες έφυγε μία μητέρα από δημόσιο νοσοκομείο της Πάτρας, χωρίς να έχει πάρει εξιτήριο.



«Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κούκλα»

Τη στιγμή που αντίκρισε το άψυχο σώμα του μωρού περιγράφει μπροστά στην κάμερα του thebest.gr, άνδρας του λιμενικού. "Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κούκλα" λέει, έτοιμος να καταρρεύσει ενώ αναφέρει ότι το πρόσωπο του παιδιού δεν ήταν αλλοιωμένο. Πρόκειται για κορίτσι κάποιων ημερών ενώ τα ρούχα του παιδιού, βρέθηκαν στη θάλασσα.

Πολίτης είδε το βρέφος στην ακτή και ειδοποίησε την αστυνομία η οποία μετέβη στο σημείο μαζί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Το άτυχο κοριτσάκι βρέθηκε τυλιγμένο με κουβέρτα και φορούσε φόρμες.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad