Προσλήψεις 53 ατόμων στο νοσοκομείο Αγρινίου – Αναλυτικά οι θέσεις και τα δικαιολογητικά - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Φεβρουαρίου 2020

Προσλήψεις 53 ατόμων στο νοσοκομείο Αγρινίου – Αναλυτικά οι θέσεις και τα δικαιολογητικά


Το Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας γνωστοποιεί την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (έως 12 μηνών), συνολικά 53 ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων για τις ανάγκες φύλαξης και καθαριότητας της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου.

21 ΥΕ Φυλάκων
32 ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας





Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.7 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, (από 9:00 έως 13:00) είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Γ. Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ, Ν.Μ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ 3ο ΧΛΜ Ε.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, Τ.Κ. 30100, ΑΓΡΙΝΙΟ, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη: κ. Σπανουδάκη Ευφροσύνης και κ. Μηλαροκώστα Αναστασίας (τηλ. επικοινωνίας: 2641361-119, 121).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 1-2020
ΑΙΤΗΣΗ ΣΟΧ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΟΧ

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad