Μεσολόγγι: Πολύ σοβαρό περιστατικό δηλητηρίασης με νεκρά Όρνια σε εξέλιξη στην περιοχή Κλεισούρας - Αράκυνθου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Φεβρουαρίου 2020

Μεσολόγγι: Πολύ σοβαρό περιστατικό δηλητηρίασης με νεκρά Όρνια σε εξέλιξη στην περιοχή Κλεισούρας - Αράκυνθου



Πολύ σοβαρό περιστατικό δηλητηρίασης με νεκρά Όρνια είναι σε εξέλιξη στην περιοχή Κλεισούρας - Αράκυνθου στο Μεσολόγγι!

Η Ελληνική ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ Εταιρεία, σε συνεργασία με τις αρμόδιες Υπηρεσίες και τον Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου - Ακαρνανικών Ορέων καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διερευνηθούν τα αίτια και η έκταση του περιστατικού, καθώς και να αποφευχθούν περαιτέρω δηλητηριάσεις.

Αύριο θα μεταβεί στην περιοχή η Ομάδα Ανίχνευσης Δηλητηριασμένων Δολωμάτων της ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗΣ με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.

Η βοήθεια όλων είναι πολύτιμη! Αν εντοπίσετε στην ύπαιθρο της ευρύτερης περιοχής νεκρά ζώα (πουλιά ή θηλαστικά) παρακαλούμε ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ:

👉 Ελληνική ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ Εταιρεία: τηλ. 210 8228704 & 210 8227937
👉 Δασαρχείο Μεσολογγίου: τηλ. 26310 28878
👉 Φορέας Διαχείρισης Μεσολογγίου- Ακαρνανικών: τηλ. 26320 55094

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad