Παναγιώτης Στάϊκος: Ο πανικός είναι γενικά πολύ κακός σύμβουλος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Φεβρουαρίου 2020

Παναγιώτης Στάϊκος: Ο πανικός είναι γενικά πολύ κακός σύμβουλος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση


Ο πανικός είναι γενικά πολύ κακός σύμβουλος στην ζωή των ανθρώπων, επιχειρήσεων και πολύ περισσότερο οργανισμών και φορέων όπως η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Έτσι λοιπόν η δημοτική μας αρχή μετά τα απερίγραπτα χάλια και τις αλγεινές εικόνες ύστερα από ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Δημοτικής μας Παράταξης, αλλά και του μέλους της Δημοτικής μας ομάδας Νίκου Ζώγα, με τις εικόνες των σκουπιδιών στους δρόμους του Αστακού, του Βασιλόπουλου, του Καραϊσκάκη και του γκαζόν της παραλίας του Αστακού (δείτε εδώ), χθες κιόλας η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού κυρία Αρετή Γριτσίπη γέμισε πολλά φορτηγά με σκουπίδια επιστρατεύοντας Jcb, φορτηγά και εργάτες και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κύριος Αποστόλης Ντίνος έστειλε αμέσως εργάτες και κούρεψαν αμέσως το γκαζόν της παραλίας, που είναι και η τουριστική βιτρίνα του Αστακού, από την οποία ζει η πλειοψηφία των καταστημάτων της πόλης.

Όμως αυτό δεν ήταν παρά σπασμωδικές κινήσεις, αφού την ίδια ώρα σήμερα, αν επισκεφθεί κανένας την πλατεία του Αγίου Νικολάου στον Αστακό θα δει παρόμοιες εικόνες με εκείνες του γκαζόν της παραλίας πριν το κουρέψουν!!!

Και αύριο θα τρέχουν πανικόβλητοι στην πλατεία και ούτω καθεξής!!!

Χωρίς οργάνωση, χωρίς σχέδιο, χωρίς συντονισμό, αφού δεν ξέρει η δεξιά τους τι ποιεί η αριστερά τους!!!

Έτσι είναι λογικό το αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται από ημίμετρα και τσαπατσουλιά, αφού αν θα δει κανείς την εικόνα του κάδου στο Καραϊσκάκη στην ανακοίνωση Ζώγα και στην σημερινή, θα διαπιστώσει ναι μεν άδειασαν άρον άρον τον κάδο, αλλά τα σκουπίδια και τα κλαριά που ήταν απ' έξω έμειναν ανέπαφα και η ίδια εικόνα παντού, που στην Χρυσοβίτσα οι κάτοικοι δεν μπορούν να πιουν τον καφέ τους στην πλατεία όπως μας κατήγγειλε χθες κάτοικος από τα Αγράμπελα, ο οποίος σταμάτησε εκεί για να πιει τον καφέ του.

Αν αυτό δεν είναι η επιτομή της ανικανότητας, τότε εμείς τους συκοφαντούμε αδίκως, αλλά το φωτογραφικό υλικό είναι αδιάψευστος μάρτυρας της θλιβερής και συνάμα αλγεινής πραγματικότητας.












Και με την ευκαιρία σας αφιερώνουμε και αυτό το συγκλονιστικό τραγούδι!!!

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα
μου τα ‘πες με το πρώτο σου το γάλα.

Μα τώρα που ξυπνήσανε τα φίδια
εσύ φοράς τα αρχαία σου στολίδια
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς. 



Αστακός 26/2/2020 

Εκ του γραφείου τύπου 
Της Δημοτικής Παράταξης 
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad