Κορονοϊός: Επιστολή του Προέδρου της ΚΕΔΕ σχετικά με μέτρα προστασίας στις σχολικές μονάδες - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Επιστολή του Προέδρου της ΚΕΔΕ σχετικά με μέτρα προστασίας στις σχολικές μονάδες


Ο Δήμος Ξηρομέρου από τις 27 Φεβρουαρίου, αναρτά συνεχώς ενημερωτικό υλικό στην ιστοσελίδα του, το οποίο λαμβάνει από τις αρμόδιες υπηρεσίες προς ενημέρωση των δημοτών για αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κοροναϊού...

Επιστολή του Προέδρου της ΚΕΔΕ σχετικά με μέτρα προστασίας στις σχολικές μονάδες

7/03/2020
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Προς: Τους Δημάρχους της χώρας

Αγαπητοί συνάδελφοι.
Με ψυχραιμία και συνεργασία με όλους τους φορείς (ΕΟΔΥ, Υπ. Υγείας, Υπ. Παιδείας), η Αυτοδιοίκηση συμβάλλει με τις δυνάμεις της στην αντιμετώπιση του όλου θέματος.

Μετά από καθημερινά ερωτήματα που η ΚΕΔΕ δέχεται, οφείλουμε για μια ακόμη φορά να τονίσουμε πως σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ επίσημα η απολύμανση των σχολείων δεν είναι απαραίτητη και δεν προβλέπεται, αν δεν έχει παρατηρηθεί κρούσμα σε μαθητές ή ανθρώπους του περιβάλλοντός τους.

Αν παρόλα αυτά, για λόγους καθησυχασμού των μαθητών και γονέων αυτό κρίνεται απαραίτητο, παράκληση να μην γίνεται σε εργάσιμες ημέρες προκειμένου να μην χάνονται χρήσιμες και κρίσιμες ώρες διδασκαλίας.

Το Υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ, το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ, παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα δώσει τις κατάλληλες εντολές για κλείσιμο των σχολείων, όπου και όποτε αυτό είναι αναγκαίο.

Για κάθε συμβάν, μπορείτε να καλείτε τον ΕΟΔΥ στο 1135, το νέο τετραψήφιο νούμερο που από σήμερα Σάββατο 07/03 έθεσε σε λειτουργία.

Δημήτρης Παπαστεργίου
Πρόεδρος ΚΕΔΕ
Δήμαρχος Τρικκαίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad