Λύγισε ο Σωτήρης Τσιόδρας - «Παλεύουμε να προστατεύσουμε τους παππούδες και τις γιαγιάδες» (βίντεο) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Μαρτίου 2020

Λύγισε ο Σωτήρης Τσιόδρας - «Παλεύουμε να προστατεύσουμε τους παππούδες και τις γιαγιάδες» (βίντεο)


Ο Σωτήρης Τσιόδρας δάκρυσε όταν μίλησε για τις απώλειες των συμπολιτών μας, των γιαγιάδων και των παππούδων όπως είπε, τονίζοντας ότι η ανθρώπινη ζωή είναι πολύτιμη.

Αναφερόμενος σε μια επιστολή που έλαβε από συνάδελφό του, όπου του επεσήμανε ότι «γίνεται πολλή φασαρία για μερικούς υπερήλικες», ο κ. Τσιόδρας δεν άντεξε την συγκίνηση και απευθυνόμενος στους Έλληνες πολίτες να λέει πόσο πολύτιμοι είναι οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας.

Συγκεκριμένα είπε: «Μου έγραψε κάποιος γνωστός μου, πολύ σοβαρός επιστήμονας, από τους παγκόσμια καταξιωμένους ανθρώπους, πως κάνουμε πολλή φασαρία για λίγους ηλικιωμένους και ανίκανους από τα χρόνια νοσήματα συμπολίτες μας.

Η απάντηση που δίνω εσωτερικά μέσα μου και την αφήνω στην κρίση σας, είναι πως το θαύμα της ιατρικής επιστήμης του 2020 είναι η παράταση της ποιοτικής επιβίωσης αυτών των ατόμων, πολλοί από τους οποίους είναι μανάδες και πατεράδες μας, είναι γιαγιάδες και παππούδες.

Η απάντηση είναι πως τιμούμε όλους, σεβόμαστε όλους, προστατεύουμε όλους αλλά κατ’ εξοχήν αυτούς. Δε μπορούμε να υπάρχουμε, ούτε να έχουμε ταυτότητα χωρίς αυτούς. Το αν θα έχουμε λιγότερους θανάτους σε αυτό τον πληθυσμό μπορεί να αλλάξει γρήγορα. Δείτε την Ιταλία και την Ισπανία και θα σας πω δυο λόγια παρακάτω για αυτό».

Κατά τη διάρκεια της δήλωσής τους, ο λοιμωξιολόγος σάστισε για λίγο, συγκινήθηκε, δάκρυσε και συνέχισε την ομιλία του. Άλλωστε, η πίεση που βιώνει το τελευταίο διάστημα ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι μεγάλη και το φορτίο που έχει να διαχειριστεί ιδιαίτερα... βαρύ.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad