Οδηγίες προστασίας από τον κορονοϊό (βίντεο) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Μαρτίου 2020

Οδηγίες προστασίας από τον κορονοϊό (βίντεο)


Τις τελευταίες ημέρες η παγκόσμια κοινότητα και η χώρα μας ζει μία πρωτόγνωρη κρίση, η οποία έχει αλλάξει την καθημερινότητά μας, προκαλεί φόβο και σε ορισμένες φορές πανικό. Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης όλων αυτών των πρωτόγνωρων καταστάσεων είναι η εμπιστοσύνη που πρέπει να δείχνουμε στους ειδικούς και να ακολουθούμε σωστά και σχολαστικά τις οδηγίες που μας δίνουν κάθε φορά.

Το σημαντικότερο βήμα  η συναίσθηση της ατομικής μας ευθύνης, η οποία είναι άμεσα συνυφασμένη με τη συλλογική μας ευθύνη και δεν είναι τίποτα άλλο παρά η τήρηση των κανόνων της ατομικής μας υγιεινής: 


  • πλένουμε σωστά τα χέρια μας, 
  • χρησιμοποιούμε  αντισηπτικό, 
  • δεν αγγίζουμε το πρόσωπο μας, 
  • αποφεύγουμε τις αγκαλιές και τα φιλιά.
  • όταν φτερνιζόμαστε καλύπτουμε το πρόσωπό μας με ένα χαρτομάντηλο ή τον αγκώνα μας
  • μένουμε στο σπίτι όχι από φόβο αλλά από πρόληψη, για να προστατεύσουμε αυτούς που το έχουν ανάγκη, τις ευπαθείς ομάδες και τους ανθρώπους που δεν έχουν μεγάλες αντοχές σε τέτοιους είδους καταστάσεις.
  • Αν εμφανίσουμε συμπτώματα ίωσης καλούμε τον ΕΟΔΥ ΣΤΟ 1135

Για αυτό ζητούμε την συμβολή σας στην διάδοση και στην ενημέρωση των οδηγιών για τον κορωνοϊό, παραθέτοντας οδηγίες όπως δίδονται από τον ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Υγείας στοχεύοντας στην δύναμη της συλλογικότητας η οποία θα ενισχύσει την ατομική ευθύνη και κατ' επέκτασιν την κοινωνική συνοχή.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad