Παρακολουθήστε καρέ καρέ όλα όσα συμβαίνουν στον Έβρο και στα νησιά μας - Απίστευτα βίντεο! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Μαρτίου 2020

Παρακολουθήστε καρέ καρέ όλα όσα συμβαίνουν στον Έβρο και στα νησιά μας - Απίστευτα βίντεο!


Παρακολουθήστε καρέ καρέ όλα όσα συμβαίνουν στον Έβρο και στα νησιά μας live από το blog του Newsbomb.gr...

11:11:5
11:45
Κώστας Τσιτούνας

Έβρος: 9.972 μετανάστες επιχείρησαν να μπουν στην Ελλάδα μέσα σε μια μέρα

Προέρχονται από Αφγανιστάν, Πακιστάν και Σομαλία, καμία σχέση με το Ιντλίμπ. Από τις έξι το πρωί χθες, μέχρι τις έξι το πρωί σήμερα αποτράπηκε η είσοδος στην ελληνική επικράτεια (σε όλο τον Έβρο) σε 9972 άτομα. Έγιναν 73 συλλήψεις και σχηματίστηκαν δικογραφίες. Αυτοί που εισήλθαν παράνομα δεν έχουν καμία σχέση με το Ιντλίμπ. 'Ερχονται από Αφγανιστάν, Πακιστάν, Σομαλία. Ο στρατός καθόλη τη διάρκεια της νύχτας τοποθέτησε τεχνητά εμπόδια και πινακίδες.
11:43
Κώστας Τσιτούνας

400 αφίξεις στη Λέσβο μέχρι τώρα - Μπαίνουν από παντού





Οι μεγάλες προσφυγικές ροές από σήμερα τα ξημερώματα με τη Μόρια να αδυνατεί να δεχθεί όλο κόσμο δημιουργούν προβληματισμό και ανησυχία.
Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ το lesvosnews.gr:
Πριν από λίγο έφθασε βάρκα με 59 πρόσφυγες - μεταναστές κάτω από το άγαλμα της Ελευθερίας στη Μυτιλήνη. Η φωτογραφία (του Βασίλη Μουζάλα) στο άγαλμα της Ελευθερίας στη Μυτιλήνη ίσως είναι ο προάγγελος για όσα έρχονται...
Η δυσκολία φύλαξης των θαλλασιων συνόρων είναι δεδομένη καθώς πάρα τις υπερπροσπάθειες πάνω από 6 βάρκες έχουν περάσει μέχρι τώρα.
Με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι τώρα έχουν φθάσει πάνω από 400 άτομα στη Λέσβο. Τα περισσότερα έχουν φθάσει στη Σκάλα Συκαμιάς και στην περιοχή του αεροδρομίου.
11:36
Κώστας Τσιτούνας

«Κατατρεγμένοι» πρόσφυγες έρχονται στον Έβρο με ταξί; Ποιος τα πληρώνει τα ταξί;

Το βίντεο μιλάει μόνο του και βάζει τα πράγματα στην θέση τους
Καταφθάνουν στον Έβρο με ταξί. Ποιος τα πληρώνει;

11:31
Κώστας Τσιτούνας

Απίστευτο βίντεο: Μετανάστες με τουρκικές σημαίες επιχειρούν να εισβάλλουν στην Ελλάδα

Κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν με το ζόρι ότι αυτοί οι τύποι είναι ταλαιπωρημένοι μετανάστες.
Τις τουρκικές σημαίες που κρατούν που τις βρήκαν;

This is why everyone should say tomorrow : 👇

look better this fake . he is holding a flag

Seriously a "poor" immigrant with a flag ?

The invaders are holding flags, not the !

video ©️@giorgoschris2



11:2
11:17
Κώστας Τσιτούνας

Έβρος: Βίντεο - ντοκουμέντο - Προειδοποιητικά πυρά του ελληνικού στρατού

Οι Ειδικές Δυνάμεις και η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται στα... κάγκελα κυριολεκτικά, με τα «ντου» από την Τουρκία να παίρνουν μορφές τακτικής επίθεσης, την ίδια ώρα που οι γείτονες «φορτώνουν» με περισσότερο κόσμο την συνοριακή γραμμή.
Μια σειρά από video στο twitter δείχνουν τις Ειδικές Δυνάμεις να κάνουν χρήση προειδοποιητικών πυρών ώστε να απωθηθούν ομάδες που προσπάθησαν να εισβάλλουν στον ελλαδικό χώρο.

11:15
Κώστας Τσιτούνας

Αλγερινοί εισβολείς μπροστά στα ελληνοτουρκικά σύνορα απειλούν ότι θα μας γαμ....

«Οι γαμ... Έλληνες δεν ανοίγουν τα σύνορα Θα περάσουμε τα σύνορα εάν θέλουμε ή αν δεν τα κάνουμε και θα τους γαμ... » . Δείτε πώς βρίζουν τους Έλληνες

Algerians invader in front of Greek-Turkey borders in

"The fucking Greeks doesn't open the borders
We shall pass the borders, if they want or if they don't and we will fuck them"

Get the fuck out of Europe bastard



11:12
11:09
11:03
Κώστας Τσιτούνας

Έβρος: Μετανάστες φωνάζουν «Αλάχ Ακμπάρ» και επιτίθενται σε Έλληνες (video)

Φωνάζοντας «Αλάχ Ακμπάρ», που σημαίνει «ο Αλάχ είναι μεγάλος», καίγοντας και σπάζοντας τα πάντα για πολεμοφόδια, οι ορδές των παράτυπων μεταναστών λαμβάνουν θέσεις μάχης.
Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται ακόμα πως οι μετανάστες έχουν κόψει και κορμό δέντρου (!) χρησιμοποιώντας τον ως πολιορκητικό κριό για να εισβάλουν στον ελληνικό χώρο.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

If anybody still insists that those at the border are show them this ...
Islamist illegal shouting "Allahu Akbar" trying to break into , an invading horde ,the must not enter at all costs
The MSM wont show you such footage



11:01
Κώστας Τσιτούνας

Μηταράκης: Δύσκολη η κατάσταση, η απάντηση της Ελλάδας είναι καλά οργανωμένη

Ιδιαίτερα δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον Έβρο και τα νησιά, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης. Ωστόσο, τόνισε πως η απάντηση της Ελλάδας είναι καλά οργανωμένη.
Τα μέτρα φύλαξης έχουν ενισχυθεί είπε ο υπουργός, τονίζοντας πως η Ελλάδα φυλάσσει τα σύνορά της.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, σημείωσε ότι έχουν αποτραπεί χιλιάδες προσπάθειες παράνομης εισόδου στη χώρα και προσέθεσε πως στόχος της κυβέρνησης είναι η μείωση αρχικά και στην συνέχεια η συνολική αποτροπή των μεταναστευτικών ροών προς την χώρα, υπογραμμίζοντας πως δεν είμαστε ξέφραγο αμπέλι
10:58
Κώστας Τσιτούνας

Το παιχνιδάκι είναι στημένο άψογα λέμε... Τύφλα να χει ο Σπίλμπεργκ...

Το βίντεο δείχνει τα backstage του πως στήνουν μια φωτογράφιση στις ακτές της Λέσβου.










Με το που κατεβαίνουν τους περιμένουν 7-8 φωτογράφοι για να τους απαθανατίσουν. Αυτή ουρλιάζει και σηκώνει τα τα χέρια της προς τον... δημιουργό και το επαναλαμβάνει μέχρι να βγει το πλάνο σωστό ...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

10:55
Κώστας Τσιτούνας

Με μηνύματα στέλνουν οι Τούρκοι μετανάστες στα σύνορα - Απίστευτο σχέδιο εισβολής

Σχέδιο μαζικής μετακίνησης μεταναστών και προσφύγων από την Τουρκία προς τα ελληνικά σύνορα με σκοπό το πέρασμα στην Ελλάδα εξυφαίνεται τις τελευταίες ώρες και στα κοινωνικά δίκτυα.
Στο Telegram υπάρχουν ομάδες οι οποίες καλούν τον κόσμο να πάει σε συγκεκριμένο σημείο απ όπου θα φύγουν λεωφορεία για τα σύνορα. Στην ομάδα του Telegram στην οποία μεταξύ των διαχειριστών είναι κάποιος ονόματι “Mafmad” και τα μηνύματα είναι στα αραβικά, διαβάζουμε:
“Καλά νέα για όλα τα αδέρφια. Η Ελλάδα ανακοίνωσε το άνοιγμα των συνόρων για τους πρόσφυγες. Σήμερα στι 11 από την περιοχή Αλ Φατίχ θα ξεκινήσουν λεωφορεία για τα σύνορα. Καλούμε όλους τους φίλους να γίνουν μέλη της σελίδας μας στο Telegram.
Επίσης στην ίδια ομάδα διακινείται και ο χάρτης της συνάντησης.
Σε άλλα μηνύματα διαβάζουμε ότι δε υπάρχει ίντερνετ στην περιοχή και οτι άνθρωποι που πέρασαν τα σύνορα επιβεβαιώνουν το άνοιγμα τους.
Επίσης στην ίδια σελίδα να διακινούνται δηλώσεις και tweets του υπουργού εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού ότι έχουν περάσει τα σύνορα 36.776 άνθρωποι και ότι υπάρχουν δωρεάν λεωφορεία για τους πρόσφυγες και μετανάστες.
Τέλος υπάρχουν αρκετές ομάδες στο whatsapp οπου όσοι έχουν φτάσει στα σύνορα μοιράζονται πληροφορίες και χάρτες για την περιοχή.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ









10:53
Κώστας Τσιτούνας

Μπαίνουν στα νησιά από παντού -Ξέφραγο αμπέλι το Αιγαίο μπροστά τους διακινητές

«Βούλιαξε» η Μυτιλήνη από μετανάστες
Συνολικά 220 πρόσφυγες και μετανάστες έχουν φθάσει την Κυριακή σε παραλίες της βόρειας και της ανατολικής Μυτιλήνης.
Με τέσσερις βάρκες έφθασαν στις περιοχές Σκάλες Συκαμνιάς και νότια του αεροδρομίου της Μυτιλήνης.









10:51
Κώστας Τσιτούνας

Απίστευτη προπαγάνδα από τους Τούρκους

O Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, με ανάρτησή του στο Twitter, αναφέρει ότι «έως τις 9.55 σήμερα ο αριθμός των μεταναστών που έφυγαν από τη χώρα μέσω Αδριανούπολης είναι 76.358».

10:50
Κώστας Τσιτούνας

Χίος: Βίντεο ντοκουμένο - Βάρκες αποβιβάζουν μετανάστες στο... λιμάνι του νησιού!

Ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο έρχεται από την Χίο και δείχνει την ευκολία που φτάνουν οι μετανάστες στα ελληνικά νησιά, με το Αιγαίο πλέον να είναι διάτρητο.
Μια βάρκα γεμάτη κόσμο φτάνει στο λιμάνι του νησιού και όχι σε κάποια παραλία. Το επαναλαμβάνουμε: Στο λιμάνι του νησιού!
Στο video φαίνεται και ένα σκάφος του λιμενικού να παρακολουθεί ενώ ο διακινητής... ξεφορτώνει περισσότερα από 30 άτομα!
10:25
Κώστας Τσιτούνας

Κόκκινος συναγερμός στα σύνορα - Νυχτα θρίλερ

10:20
Κώστας Τσιτούνας

Πολεμικό το κλίμα στις καστανιές όλο το βράδυ

«Ασφυξία» στον Έβρο - 13.000 μετανάστες έτοιμοι να περάσουν στην Ελλάδα. «Μπαρούτι» μυρίζει στον Έβρο για τρίτη συνεχόμενη μέρα, με τους μετανάστες να συρρέουν κατά εκατοντάδες στα ελληνοτουρκικά σύνορα για να περάσουν στα ελληνικά εδάφη. Άλλη μια δύσκολη νύχτα έζησε ο Έβρος με την κατάσταση να είναι τεταμένη στα ελληνοτουρκικά σύνορα, καθώς χιλιάδες άτομα παραμένουν για τρίτο 24ωρο πίσω από τον συρμάτινο φράχτη προσδοκώντας την ευκαιρία για να περάσουν στην ελληνική πλευρά.
Σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ) 13.000 πρόσφυγες και μετανάστες έχουν συγκεντρωθεί κατά μήκος των συνόρων Τουρκίας - Ελλάδας μετά το άνοιγμα των συνόρων από τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
«Τουλάχιστον 13.000 άνθρωποι είναι παρόντες κατά μήκος των 212 χιλιομέτρων των συνόρων», κατά τους υπολογισμούς του ΔΟΜ. Σύμφωνα με την υπηρεσία του ΟΗΕ, ανάμεσα στους μετανάστες και τους πρόσφυγες βρίσκονται «οικογένειες με μικρά παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad