Άρθρο προς σκέψη: Πόλεμος Τριών Διαστάσεων - Η κρυφή σχέση κορονοϊού, μεταναστευτικού και οικονομικού συστήματος - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Μαρτίου 2020

Άρθρο προς σκέψη: Πόλεμος Τριών Διαστάσεων - Η κρυφή σχέση κορονοϊού, μεταναστευτικού και οικονομικού συστήματος


Γράφει ο Γεώργιος Χ.Τορνικάντης

Όλος ο κόσμος βρίσκεται σε καραντίνα και σε κατάσταση πανικού. Όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του κόσμου σπέρνουν την τρομοκρατία και υποδεικνύουν στους λαούς να υπακούσουν τις εντολές των κυβερνήσεων τους. Όλες οι εθνικές οικονομίες έχουν παρουσιάσει μείωση του Α.Ε.Π. και η κατάσταση τους προβλέπεται δυσοίωνη στο μέλλον αναλόγως και τον βαθμό διαρκείας της παγκόσμιας κατάστασης λόγω "κορονοϊού". Όλα φαίνονται να είναι σε μια παύση, θαρρείς και κάποιος ή κάποιοι έκαναν pause στον κόσμο μας και οι άνθρωποι παρέμειναν ακίνητοι και αδρανείς. Όλοι και όλα, εκτός από τις μεταναστευτικές ροές, οι οποίες συνεχίζονται κανονικά από τη γείτονα χώρα εις βάρος μας και τις μετακινήσεις των λαθρομεταναστών από τα νησιά στην ενδοχώρα με εντολή πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη και με τους Έλληνες να είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Έχουμε πόλεμο κύριοι και κυρίες. Και ο πόλεμος αυτός είναι ο δυσκολότερος, ο επικινδυνότερος και ο πιο ύπουλος που έχει επινοηθεί ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας. Πρόκειται για έναν υβριδικό πόλεμο ή έναν ολοκληρωτικό πόλεμο θα λέγαμε, από κάθε πλευρά της γης, σε κάθε έκφανση της ζωής μας και με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο των κυβερνώντων της υφηλίου και των παγκόσμιων υπερδυνάμεων της. Ο πόλεμος αυτός πραγματοποιείται σε τρεις βασικές διαστάσεις, αν και βαθέως είναι ψυχολογικός και βασικός του στόχος λογίζεται ο νους του ανθρώπου, παίρνει την μορφή του βιολογικού πολέμου μέσω της εξάπλωσης του ιού, του κοινωνικού πολέμου μέσω της εισβολής αλλόφυλων και αλλόθρησκων, και του οικονομικού πολέμου μέσω των δασμών, των περιορισμών και των δανείων.

Ο Βιολογικός Πόλεμος και ο κορονοϊός

Μετά την φημολογία πως πρόκειται για έναν πολύ καλά κατασκευασμένο ιό στα εργαστήρια των Η.Π.Α. με σκοπό να πλήξει την ανοδική οικονομία της Κίνας και παρά την έξαρση της "συνωμοσιολογίας" που διαχύθηκε στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες, ήρθε και η επιστήμη, όχι η επίσημη επιστημονική κοινότητα, η οποία υπάγεται στην δικαιοδοσία του κράτους, αλλά η ανεξάρτητη και αδέσμευτη επιστήμη, η οποία παραμένει ειλικρινής μπροστά στους πολίτες, τίμια προς την κατάσταση και θαρραλέα απέναντι στις κυβερνήσεις.

Ο ιός εξαπλώνεται με τέτοιο γοργό ρυθμό και διαθέτει τόσο ισχυρές αντοχές, όπου μόνο ένα ανθρώπινο χέρι και ένας ανθρώπινος νους θα μπορούσε να το κατασκευάσει. (1)

Ο κίνδυνος εξάπλωσης του είναι ιδιαίτερα εξωπραγματικός αν και ιδιαίτερα αληθινός, με παράδειγμα προς αποφυγή, την δύστυχη γειτονική Ιταλία και τον αποδεκατισμό χιλιάδων ανθρώπων υπαγόμενων σε ευπαθείς ομάδες. Εδώ θα μπορούσε να τεθεί το εξής ερώτημα:
"Γιατί τότε δεν απομόνωσαν τις ευπαθείς ομάδες και δεν όρισαν περιοριστικά μέτρα προς αυτούς και έβαλαν όλες τις κοινωνίες σε καραντίνα;"

O ιός αυτός δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τους προηγούμενους ιούς που κατασκευάστηκαν και διοχετεύτηκαν στην αγορά και στην κοινωνία. Οι προηγούμενες ιώσεις και γρίπες άφησαν πίσω τους χιλιάδες νεκρούς όπου ο αριθμός τους αποσιωπήθηκε και δεν παρουσιάστηκε ως ‘’πανδημία’’ διότι δεν θέλησαν οι κυβερνώντες και τα ‘’νοητικά’’ επιτελεία. (2) 

Ενώ ο κορονοιός έχει βαθμό θνησιμότητας μικρότερο αναλογικά με τους προγενέστερους ιούς που αντιμετωπίσαμε τα περασμένα χρόνια απεφάνθη αυτός ο ιός να αποτελέσει τον παγκόσμιο κίνδυνο και την πρωταρχική απειλή για την υγεία των πολιτών λαμβάνοντας μέτρα παγκοσμίως που μόνο σε δικτατορικά καθεστώτα τα έχουμε δει και σε πολιτικές ολοκληρωτικής φύσεως.

Σαφώς, τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί αν η ανθρωπότητα δεν είχε προετοιμαστεί ψυχολογικά και υποσυνείδητα από τις ταινίες του Hollywood (π.χ. Contagion) ή ακόμα και βιβλία ‘’επιστημονικής φαντασίας’’ (π.χ. The Eyes of Darkness) ή και από τις προηγούμενες γρίπες (π.χ. Έβολα) ώστε να δημιουργήσει την εντύπωση στους λαούς της γης πως από την στιγμή που η κυβέρνηση έλαβε τέτοια μέτρα, ενώ δεν τα είχε λάβει τα προηγούμενα χρόνια, σημαίνει πως τώρα η κατάσταση είναι επικίνδυνη και απαιτείται να ακολουθήσουμε πιστά τις εντολές των κυβερνώντων αν θέλουμε να ‘’ζήσουμε’’. Το ερώτημα που πλανάται στον αέρα, περισσότερο και από τον ιό, είναι ‘’Πως θα ζήσουμε μετά το πέρασμα στης κρίσεως του κορονοιού;’’. (3) 

Η όλη κατάσταση είναι αποτέλεσμα φόβου, πάνω στο οποίο πατάει η Νέα Τάξη Πραγμάτων για την προώθηση της Ατζέντας 21 και της Ατζέντας 30 και την δημιουργία της Παγκόσμιας Κυβέρνησης με έναν Άρχοντα, μία Οικονομία και μια Θρησκεία.

Το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί ένα κοινωνικό και ψυχολογικό πείραμα, το οποίο όπως εξ’ αίφνης εμφανίστηκε, εξ’ αίφνης θα εξαλειφθεί αφήνοντας πίσω ανθρώπους καχύποπτους και προβληματικούς, εθνικές οικονομίες κατακερματισμένες και υπερχρεωμένες και τα έθνη αποπροσανατολισμένα και επιθετικά.

Ο Βιολογικός τους Πόλεμος έχει τρεις βασικούς στόχους:
1. Τον παγκόσμιο καταναγκαστικό εμβολιασμό των ανθρώπων με αγνώστων στοιχείων εντός της βελόνας για την υγεία μας.
2. Την δημιουργία της αχρήματης κοινωνίας και την χρήση της κάρτας του πολίτη για την παρακολούθηση κάθε οικονομικής μας δραστηριότητας.
3. Και την μείωση του πληθυσμού στην επόμενη παγκόσμια κρίση του νέου ιού που κατασκευάζεται για τον καλύτερο έλεγχο των μαζών και την ευκολότερη χειραγώγηση τους.

Ο Κοινωνικός Πόλεμος και η Εισβολή των ‘’Μεταναστών’’


Ενώ γίνεται λόγος για μέτρα προστασίας και παραμονή εντός των οίκων μας για την εξάλειψη του μεταδοτικού ιού, την ίδια ώρα οι λαθρομετανάστες κινούνται ελεύθερα σε όλη τη χώρα (ας μην γελιόμαστε, ποιος μπορεί πραγματικά να τους αναγκάσει να μείνουν στα πληρωμένα ξενοδοχεία τους), άλλοι συνεχίζουν να καταφθάνουν στις ακτές των νησιών μας σαν να μην τους φοβίζει τίποτα και η κυβέρνηση μεταφέρει λαθρομετανάστες από τα νησιά στην ενδοχώρα την ώρα που οι Έλληνες είναι κλεισμένοι σπίτια τους και περιμένουν από τα δελτία ειδήσεων να ακούσουν την χαρμόσυνη είδηση πως η χώρα απαλλάχθηκε από τον ιό. Μόνο που πολύ φοβάμαι πως όταν οι Έλληνες θα ανοίξουν τις πόρτες τους, οι πόλεις δεν θα είναι όπως τις άφησαν….

Ο πόλεμος αυτός λαμβάνει κοινωνική διάσταση διότι έχει προστεθεί στην ελληνική σε μεγάλο και επικίνδυνο βαθμό και μικρότερο στην ευρωπαϊκή κοινωνία, μετά από τις πολιτικές των ανοικτών συνόρων του ΣΥΡΙΖΑ και την συνέχιση της πολιτικής αυτής από την Ν.Δ. ένα τεράστιο κύμα αλλόφυλων και αλλόθρησκων ασιατικής και αφρικανικής καταγωγής όπου ουδεμία συναισθηματική, πολιτιστική, θρησκευτική και φυλετική σχέση έχει με την ελληνορθόδοξη και ευρωπαϊκή κοινωνία ωθώντας τα αντίθετα στρατόπεδα σε μία άτυπη μάχη για την κατάκτηση των πόλεων και την απόκτηση μεριδίου από τις κοινωνικές απολαβές και τις οικονομικές συνδιαλλαγές.

Εν κατακλείδι, η μεν ελληνική ορθόδοξη παραδοσιακή παράταξη θα βγει στο αντάρτικο για την διατήρηση και υπεράσπιση της γης και της τιμής της, οι δε ξενόφερτη και πολυφυλετική παράταξη με συμμάχους ‘’Έλληνες’’ αποστάτες διαφόρων ιδεολογικών αιρέσεων (αριστεριστές, αναρχικοί, διεθνιστές, κλπ.) θα τα παίξουν όλα για όλα για την κατάκτηση της εξουσίας και επιρροής σε διάφορες περιοχές της πατρίδος μας.

Αντί να κλείσουμε τα σύνορα όπως πολύ σωστά τονίζει ο εξαίρετος και διαπρεπής καθηγητής Γεωγραφία της Ασφάλειας της Σχολής Ευελπίδων, Κωνσταντίνος Γρίβας (4) μιας και ο ιός, όποιος είναι αυτός, υπάρχει μεγάλο ποσοστό να εισέλθει στην χώρα από τις τριτοκοσμικές και γειτονικές χώρες της Κίνας μέσω των λαθρομεταναστών, αντί αυτού η κυβέρνηση κλείνει τα αεροδρόμια, τα λιμάνια και τους δρόμους, αναγκάζει την Εκκλησία της Ελλάδος να βάλει λουκέτο στους ναούς και η Θεία Μετάληψη εν όψει Αναστάσεως να γίνεται και κλεισμένων των θυρών με την συγγενική ιδεολογικά στο θέμα αυτό αντιπολίτευση να επιτίθεται σε χριστιανούς και προσκυνητές που επιθυμούν να εναποθέσουν τις ελπίδες τους στον Ιησού Χριστό και να ακολουθήσουν τις μέρες της Σαρακοστής που διανύουμε, όταν οι πορείες ‘’αντιφασιστών’’ και ‘’αντιρατσιστών’’ συνεχίζονται κανονικά και οι επίσημοι φορείς των ανθελληνικών ιδεών θεωρούν πως ο μόνος κίνδυνος για την ελληνική κοινωνία παραμένει ο φασισμός και ο ρατσισμός.

Ο ιός στην Ελλάδα ήρθε, ή καλύτερα τον φέρανε την καταλληλότερη στιγμή. (5)
Μετά την αφύπνιση Ελλήνων πολιτών σε Χίο, Μυτιλήνη, Σάμο, Ρόδο και άλλες ελληνικές πόλεις και την δικαιολογημένη αγανάκτηση των κατοίκων...
Μετά την έξαρση του πατριωτισμού σε μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού με την προκλητική και υβριδική επίθεση του Ερντογανικού καθεστώτος στα σύνορα του Έβρου, όπου οι ελληνικές δυνάμεις δίνουν ακόμη το παρών και τον δικό τους προσωπικό αγώνα…
Στην Ελλάδα φυτεύτηκε ο ιός ώστε να αποσπάσει την προσοχή μας από τον Έβρο και το Αιγαίο και να μας κλείσει οικειοθελώς και αγόγγυστα στα σπίτια μας για το καλό όλων μας… ή μάλλον για το καλό όλων τους.

Ο Οικονομικός Πόλεμος και το Παγκόσμιο Κραχ

Δυστυχώς ζούμε σε μια παγκοσμιοποιημένη κοινωνία με ανοικτά σύνορα, ελεύθερη διακίνηση εμπορίου, κεφαλαίου και ανθρώπων, σύμφωνα με το φιλελεύθερο καπιταλιστικό μοντέλο, πλέον και με ελεύθερη διακίνηση ιών και ασθενειών, τις οποίες ξέχασαν να μας τις πουν. Οι επιπτώσεις στις εθνικές οικονομίες θα είναι ραγδαίες και καθηλωτικές. Ιδίως χώρες που βασίζονται στον τουρισμό, όπως η Ελλάδα, η Ιταλία, η Ισπανία, κ.α. θα βρεθούν πολύ ζημιωμένες. Είναι φανερό πως το πλήγμα προήλθε για την αντιμετώπιση του Κινεζικού παράγοντα και την επιβράδυνση της ανάπτυξης του, μιας και μετά το πέρας του κορονοικής κρίσης, το εμπόριο και ο τουρισμός από την Κίνα και προς την Κίνα θα μειωθεί σημαντικά μέχρι το πέρας κάποιου σημαντικού χρονικού διαστήματος.

Σε μία όμως παγκόσμια κοινωνία που είναι συνδεδεμένη μέσω χρηματιστηρίων, τραπεζών, καρτών και συναλλάγματος, λειτουργεί όπως το φαινόμενο της πεταλούδας όπου μια οικονομική ζημιά σε μια επαρχία της Κίνας έχει ως συνέπεια την πτώχευση μιας επιχείρησης στη Γερμανία ή την Γαλλία. Όπως συνέβη και πέρυσι με την ξαφνική πτώχευση του τουριστικού κολοσσού της βρετανικής εταιρίας Thomas Cook όπου προκάλεσε παγκόσμιο σοκ και οδήγησε μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων, ιδίως στον τουριστικό κλάδο, σε προβληματισμό και σκεπτικισμό και άφησε πίσω τους χιλιάδες θέσεις ανεργίας και εκατομμυρίων χρεών, αντιλαμβάνοντας πως στον οικονομικοκεντρικό κόσμο που ζούμε, όλα είναι ρευστά και όλα είναι μετέωρα!

Τα κράτη θα γονατίσουν, οι οικονομίες τους θα λυγίσουν, οι πολίτες θα απελπιστούν και οι τράπεζες θα κερδίσουν! Διότι ποιος θα δανείσει στα κράτη για την αντιμετώπιση των οφειλών τους και για την υποστήριξη των πολιτών τους; Μα, φυσικά οι μεγάλες τράπεζες που ελέγχουν και διακινούν το χρήμα του κόσμου, οι οποίες ανήκουν σε δυο – τρεις οικογένειες με γερμανικά ονόματα αλλά με εβραϊκό αίμα.

Το ερώτημα που τίθεται είναι ένα: ‘’Μέχρι που θα το φτάσουν;’’

Aν οι παγκόσμιες οικονομικές ελίτ επιθυμούν παγκόσμιο κοινωνικό χάος ώστε να επιβάλλουν την δική τους πρόταση στο πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν
Ή
Αν επιθυμούν ελεγχόμενο χάος με σκοπό την εξάρτηση των εθνικών κρατών και την υπερχρέωση τους στο χρηματοπιστωτικό τους σύστημα.

Γνώμη μου είναι πως όπως ο ιός δημιουργήθηκε με βάση την ελεγχόμενη εξάπλωση του, όπως η εισβολή των ασιατικών και αφρικανικών ορδών επιτυγχάνεται με ραγδαίους ρυθμούς και με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, έτσι και το οικονομικό κραχ θα είναι αιφνίδιο, ελεγχόμενο και προκαθορισμένο για την νέα επανεκκίνηση της ανθρωπότητας και το πέρασμα στο επόμενο στάδιο του μετανθρωπισμού,(6) του ψηφιακού κόσμου και των ‘’έξυπνων πόλεων’’.

Μόνο που εκεί που υπάρχουν έξυπνες πόλεις, κατοικούν ηλίθιοι άνθρωποι.
Και εκεί που υπάρχουν έξυπνοι άνθρωποι, δημιουργούν όμορφες πόλεις.

Επίλογος

Για την επικράτηση της κυρίαρχης παγκόσμιας ελίτ απαιτείται ένα πλευροκόπημα των εθνών τριών χτύπων, στην υγεία των πολιτών με τον ιό ως βιολογικό όπλο ήπιας ισχύος, στην κοινωνική συνοχή με τους εισβολείς ως πολιορκητικό κριό και στην οικονομική σταθερότητα των πατρίδων μέσω της οικονομικής ύφεσης. Κανείς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει έναν εχθρό όταν δέχεται επίθεση από τρεις κατευθύνσεις, κι αν μπορέσει, δεν θα είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Ελλάδα βρίσκεται στη δυσκολότερη θέση από όλους τους λαούς και τα έθνη της υφηλίου διότι θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Τούρκο έχοντας δεχθεί τα τρία προαναφερθέντα πλήγματα.

Η αλληλουχία των γεγονότων δεν είναι διόλου τυχαία και συμπτωματική αλλά απεναντίας συνδέονται μεταξύ τους και αλληλοσυμπληρώνονται με ένα ιδιαίτερο, ύποπτο, ύπουλο και χειριστικό τρόπο για τον εκφοβισμό των εθνών και την εύκολη και οικειοθελής παράδοση τους στα χέρια της παγκόσμιας ελίτ και στο στόμα του σιωνιστικού όφις.

Τα μέτρα που μπορούμε να λάβουμε για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ψυχολογικού πολέμου που διανύουμε, είναι κι αυτά τρία και βασικά:

1. Να μην φοβόμαστε! Ο φόβος τρέφει το σύστημα και το γιγαντώνει.
2. Να παραμείνουμε αισιόδοξοι και πιστοί! Η αισιοδοξία και η πίστη τονώνουν το φρόνημα και στρέφουν τον νου προς θετική κατεύθυνση.
3. Να σκεφτόμαστε! Να φιλτράρουμε από πολλές μεριές και οπτικές γωνίες τα γεγονότα που παρουσιάζονται μπροστά μας και γύρω μας.

Σημειώσεις:

1. Δήλωση του Αντιπρύτανη Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ανδρέα Γιαννακουδάκη για τον κατασκευασμένο ιό και το ήδη κατασκευασμένο εμβόλιο. Ο ίδιος πρύτανης σαφώς, μετά από λίγες μέρες προέβη σε δήλωση ‘’μετανοίας’’.

2. Νοητικά επιτελεία ονομάζω τα μυστικά κέντρα εξουσίας και από εκεί που συλλαμβάνονται, σχεδιάζονται και εφορμούν όλες οι επιχειρήσεις Νοο-πολιτικής, δηλαδή νοητικού πολέμου.

3. Η εργαλειοποίηση του κορονοιού στο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα – Γιώργος Αδάλης πηγή: SLpress

4. Τι σχέση έχει ο εθνομηδενισμός με τον Covid – 19; – Κωνσταντίνος Γρίβας πηγή: SLpress

5. Η περίπτωση του κορονοιού έκανε την εμφάνιση της με την αρχή του νέου έτους στη επαρχία Wuhan της Κίνας. Από την στιγμή που ο πλανήτης εμφορείται σε από ένα πνεύμα παγκοσμιοποίησης, με διεθνή αγορά, ελεύθερη οικονομία και ανοικτά σύνορα ήταν νομοτελειακά προδιαγραμμένη η έλευση του θανατηφόρου ιού στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Επομένως, πλανάται το ερώτημα:
‘’Μήπως οι κυβερνήσεις των κρατών, παρέλειψαν να λάβουν μέτρα λόγω της επιθυμίας τους να καλοδεχθούν τον ιό ως ένα σημείο στις χώρες τους;;’’

6. Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από το φαινόμενο του διανθρωπισμού και του μετανθρωπισμού – Ιστιολόγιο ΑΠΕΡΟΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad