Ο Χρήστος Μπόνης σχολιάζει το άρθρο του Θ. Καρτερού για τον καθηγητή Τσιόρδα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Απριλίου 2020

Ο Χρήστος Μπόνης σχολιάζει το άρθρο του Θ. Καρτερού για τον καθηγητή Τσιόρδα



Γράφει ο Χρήστος Μπόνης

Κάθε ήμερα αντιλαμβάνομαι μέσα από την μικρή εμπειρία μου, ότι σε αυτή την χωρά πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ των ανθρώπων.

Αφορμή στάθηκε ένα άρθρο του Θ. Καρτερού (φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι θα τον ξέρουν και με την σημερινή ιδιότητα του) όπου μέσα στα πολλά (μα παρά πολλά) αρνητικά έως ειρωνικά σχόλια κατά του καθηγητή Τσιόδρα καταφέρετε και για τις προσωπικές του επιλογές. Το ότι πηγαίνει κάθε Κυριακή σε Εκκλησιά και ψέλνει.

Καλυπτόμενος από τον μανδύα της θέσεως του (Καρτερός) το #χτυπάει# για να δημιουργήσει στην πορεία ένα κλίμα από αρνητικά σχόλια για την τακτική που χρησιμοποιεί ο καθηγητής κατά την ενημέρωση που προσφέρει σε όλους μας. Η τακτική αυτή θα μπορούσε να γίνει υποφερτή έως δεκτή στο μετρό που τα πάντα στην Ελλάδα πρέπει να έχουν δυο όψεις Την Θετική και την Αρνητική. Όποιος προσπαθεί να επιβάλλει κάτι ή προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι, η κάθε αντιπολίτευση (με οποίο μανδύα και αν είναι) πρέπει να έχει διαφορετική θέση, άποψη και λύση Ταυτόσημες αντιλήψεις δεν θα υπάρξουν ποτέ.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και με την περίπτωση Τσιόδρα. Φυσικά το ίδιο (πιθανόν και σε μεγαλύτερη έκταση) θα συνέβαινε εάν ήταν Κυβέρνηση Σύριζα ή Κιναλ και αντιπολίτευση η Ν. Δημοκρατία. Δεν έχω αυταπάτες ότι τότε θα υπήρχε ειρήνη!!! 

Πάμε τώρα στο δια ταύτα. Ο δημοσιογράφος Καρτερός μέσα στα πολλά, (κυρίως πολιτικά σχόλια) επιπλήττει τον Τσιόδρα και για το ότι ψάλει!!!!!!!!!!!! Φυσικά το αυθόρμητο ερώτημα που προκύπτει είναι, γιατί να είναι μεμπτόν η αμάρτημα η παραβίαση του θεσμικού του ρολού, κάτι που δεν θα το μάθουμε ποτέ γιατί δεν υπάρχει απάντηση.

Εκμεταλλευόμενος το περιστατικό αυτό και την #αυθόρμητη αντίδραση# του Θ. Καρτερού δεν είδα ή δεν έχω αντιληφθεί ποτέ να επιπλήττει ή να υβρίζει (αν είναι δόκιμος η λέξη) τον Νίκο Φίλη που όχι μόνον σαν Υπουργός Παιδείας έψελνε σε πολλούς Ναούς αλλά συνέχιζε ακόμη και όταν αποκεφαλίστηκε από το Υπουργείο, να αρέσκετε να βρίσκετε στο ψαλτήρι. Παράλληλα δε πολλές φόρες παρευρίσκονταν και εκκλησιάζονταν Κυριακές αλλά και σε μεγάλες εορτές.

Επίσης δεν είδα ποτέ τον Θ. Καρτερό να επιπλήττει τον πρ. Υφυπουργό Γιάννη Μπαλάφα, ο οποίος όπου υπήρχε στην περιφέρεια της Αττικής (πρ. Β' Αθηνών) εορτή πολιούχου ήταν ο πρώτος που εμφανίζονταν στην Εκκλησία και μάλιστα στις θέσεις των επίσημων!!! 

Επίσης δεν είδα ποτέ τον Θ. Καρτερό να επιπλήττει τους πρ. Υπουργούς Παν. Κουρουμπλή, Μάρκο Μπόλαρη., Γιάννη Αμανατίδη, Νίκο Τόσκα, Γιώργο Κατρούγκαλο, Βαγγέλη Απόστολου Χρ Σπίρτζη, κλπ για τις δεκάδες παρουσίες τους σε Εορτές, Λειτουργίες κλπ. Μάλιστα μερικοί ήταν πρώτοι και από τους κληρικούς.

Φυσικά δεν είδα ποτέ τον Θ. Καρτερό να επιπλήττει τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να κρατά την λαμπάδα της Ανάστασης (Κέρκυρα) και να δίνει έστω και με πλάγιο τρόπο το φιλί στην σύζυγό του την Ανάσταση. Τι ζητά ένας αριστερός, άθεος σε Ανάσταση;;; 

Λογικό είναι κατά τον Θ. Καρτερό οι πιο πάνω αναφερθέντες να παρευρίσκονται σε θρησκευτικές τελετές διότι η Αριστερά κάνει διαλείμματα στο ζήτημα της θρησκείας. Ο Τσιόδρας που εκφράζει την δεξιά αντίληψη απαγορεύετε να εκφραστεί!!! 

Όταν κάνεις τον σταυρό σου στην Εκκλησιά είσαι ακραίος, όταν απλώνεις τα 5 δάχτυλα της παλάμης σου είσαι επαναστάτης.

Λογικό κατά τον Καρτερό αριστερή ήταν και η κυβέρνηση Τσίπρα (ΣΥΡΙΖΑ) με 10 μελή του υπουργικού συμβουλίου από την Δεξιά παράταξη. και 6 η 7 από το ΠΑΣΟΚ. Όταν βάζεις μια παραμορφωτική μάσκα σου βγάζει διαφορετική εικόνα από αυτή που είναι η πραγματικότητα. Όταν βάζεις στο μύλο 3 ειδών διαφορετικά υλικά και ξεκινάς την διαδικασία του αλέσματος το παραγόμενο προϊόν το ονομάζεις όπως θες.

Αγαπητέ κ. Καρτερέ

Σου υπενθυμίζω ότι επί βαθιά αριστερής - Κουμουνιστικής κυβέρνησης στην ΚΟΥΒΑ με ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος έχτισε και εγκαινίασε Εκκλησιαστικό Χριστιανικό Ναό!!!! Και ο Φιντέλ στο πυρ το εξώτερο!!!! Κουβέντα από όλα τα αριστερά κόμματα (εσείς τότε δεν ήσασταν ούτε σε αυγό προ επώαση σαν ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΝΟΩ).

Πιθανόν εσύ τότε (από τις παρυφές άλλου κόμματος) να εφάρμοζες μιας άλλης μορφής επανάσταση, την επαναστατική γυμναστική όπως την χαρακτήρισε και ο Λαλιώτης. Το αποσιωπήσατε όλοι διότι αφού το δέχθηκε ο σύντροφος Φιντέλ, θα ήταν σωστό και αριστερό.

Εξαντλείστε την αριστερή σας ρητορεία στα πραγματικά γεγονότα Η προσωπική ζωή του κάθε ενός είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ. Ούτε ο Καρτερός, ούτε η Κανέλλη, ούτε κανένας δεν έχει δικαίωμα να επεμβαίνει. Εξάλλου οι αρχές της αριστεράς δεν είναι να φακελώνουν την προσωπική ζωή του κάθε πολίτη.

Κατανοώ τον ρόλο σας (τον τωρινό) που πρέπει να επιδείξετε και να εμφανίστε μια δυναμική απέναντι στην Κυβέρνηση, μιας και ο αρχηγός σας πέραν της παρουσίας του στην Βουλή δεν έχει επιδείξει καμιά άλλη δραστηριότητα. Αλλά περιοριστείτε στα του πολιτικού γίγνεσθαι. Αφήστε τα χτυπήματα κάτω από την μέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad