Ενημέρωση σχετικά με τις εγγραφές και επανεγγραφές στα ΚΔΑΠ του Δήμου Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Μαΐου 2020

Ενημέρωση σχετικά με τις εγγραφές και επανεγγραφές στα ΚΔΑΠ του Δήμου Ξηρομέρου


Αστακός, 22/5/2020

Αρ. πρωτ.: 110
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Ν.Π.Ι.Δ.
Ταχ. Δ/νση: Παραλιακή Οδός Αστακού
Ταχ. Κώδικας: 30006
Τηλέφωνο Fax: 26460 41482
e-mail: koinofelisxiromerou2019@gmail.cοm
Πληροφορίες: ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς.
Ελπίζουμε όλοι να είστε υγιείς και ασφαλείς.

Σας ενημερώνουμε ότι η κατάθεση των αιτήσεων ΕΓΓΡΑΦΩΝ και ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΩΝ των παιδιών στα ΚΔΑΠ του Δήμου Ξηρομέρου (Αστακού - Φυτειών - Κανδήλας), μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών για τη νέα χρονιά (2020-2021) πλησιάζει.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η νέα πρόσκληση της δράσης Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής –ΚΔΑΠ, αναμένεται φέτος να βγει στα μέσα Ιουνίου.

Θέλοντας να σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε κανένα παιδί να μη μείνει εκτός ΚΔΑΠ και να μπορούν όλα τα παιδιά του Δήμου μας να συμμετέχουν στη ΔΩΡΕΑΝ απογευματινή δημιουργική απασχόληση τη νέα χρονιά (Σεπτέμβριος 2020 – Ιούλιος 2021), σας υπενθυμίζουμε κάποια από τα σημαντικότερα σημεία των προηγούμενων προσκλήσεων για τα οποία θα πρέπει να μεριμνήσετε άμεσα:

Θα πρέπει το συντομότερο δυνατό να υποβάλετε τη φετινή ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ (οικ. έτους 2019).

Όσες μητέρες δεν έχετε δική σας ασφάλιση (άμεσα ασφαλισμένες), θα πρέπει να βγάλετε ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ. Αν έχετε ήδη, θα πρέπει να φροντίζετε για την ανανέωσή της.

Είναι απαραίτητο να έχετε πρόσφατο ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (όχι πέρα του εξαμήνου).

Οι αλλοδαπές μητέρες θα πρέπει να έχετε πρόσφατο ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (όχι πέρα του τριμήνου).

Οι μητέρες θα πρέπει να έχετε από το λογιστή, τους δικούς σας κωδικούς TAXISNET.

Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζετε το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ το δικό σας και να έχετε την ταυτότητά σας σε φωτοαντίγραφο, ενώ θα πρέπει να γνωρίζετε και τα ΑΜΚΑ των παιδιών και του συζύγου.

Για ειδικότερες περιπτώσεις και επιπλέον δικαιολογητικά που θα χρειαστούν, θα ενημερωθείτε όταν βγει αναλυτικά η πρόσκληση. Τα ανωτέρω αφορούν και τους μπαμπάδες που έχουν δικαστική απόφαση επιμέλειας των παιδιών.

Αναμένοντας νεότερα για την επιστροφή των παιδιών και την επανέναρξη λειτουργίας των ΚΔΑΠ μας, τα οποία παραμένουν ΚΛΕΙΣΤΑ λόγω κορονοϊού, σας ενημερώνουμε ότι σε κάθε περίπτωση, το προσωπικό των ΚΔΑΠ από τη ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΜΑΪΟΥ 2020, θα βρίσκεται στα ΚΔΑΠ κατά τις απογευματινές ώρες, προκειμένου να σας βοηθήσει με τις εγγραφές και επανεγγραφές και να σας λύσει οποιαδήποτε απορία.

Μπορείτε καθημερινά κατά τις απογευματινές ώρες (5-8 μ.μ.) από αυτή τη ΔΕΥΤΕΡΑ (25/5) να επικοινωνείτε με το προσωπικό στα εξής τηλέφωνα και στις σελίδες των ΚΔΑΠ:

  • Τηλ. 2646 041482 για το ΚΔΑΠ Αστακού
  • (Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011472783946)
  • Τηλ. 2646 022322 για το ΚΔΑΠ Φυτειών
  • (Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100017938713688)
  • Τηλ. 2646 051427 για το ΚΔΑΠ Κανδήλας
  • (Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011471886564)

Για δια ζώσης επικοινωνία με τους εκπαιδευτικούς και οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με τα δικαιολογητικά εγγραφών-επανεγγραφών μπορείτε να κλείσετε ΡΑΝΤΕΒΟΥ τηλεφωνικά ή μέσω μηνύματος στις σελίδες των ΚΔΑΠ στο Facebook.

ΓΙΑ ΤΗΝ Κ.Ε.ΔΗ.Ξ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad