Αστακός: Εγκρίθηκε από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. η γονιδιακή θεραπεία για τον μικρό Ηλία-Στυλιανό (βίντεο) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

31 Μαΐου 2020

Αστακός: Εγκρίθηκε από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. η γονιδιακή θεραπεία για τον μικρό Ηλία-Στυλιανό (βίντεο)


Ευχάριστα είναι τα νέα από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Ρίο, όπου νοσηλεύεται για περισσότερο από τρεις μήνες ο μικρός Ηλίας – Στυλιανός καθώς την Πέμπτη 28 Μάιου, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ ενέκρινε την χορήγηση της γονιδιακής θεραπείας στο αγοράκι από τον Αστακό.

Ο Ηλίας-Στυλιανός θα μεταφερθεί στις 8 Ιουνίου στο νοσοκομείο Παίδων Αγίας Σοφίας στην Αθήνα ώστε ξεκινήσει την θεραπεία.

“Έχουμε μπει την τελική ευθεία για να λάβει την γονιδιακή θεραπεία ο Ηλίας Στυλιανός” ανέφεραν οι γονείς του και ταυτόχρονα ευχαρίστησαν τον κόσμο για την στήριξη αλλά και τους αρμόδιους που μετά από πολλές δυσκολίες έπραξαν το καθήκον τους.

Δείτε το βίντεο που ανήρτησαν σήμερα στο facebook:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad