Ξεκινούν στη Δυτική Ελλάδα οι έλεγχοι για τον κορονοϊό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Μαΐου 2020

Ξεκινούν στη Δυτική Ελλάδα οι έλεγχοι για τον κορονοϊό


Περίπου 12 κινητές ομάδες του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσουν ελέγχους στις τρεις περιφερειακές ενότητες της Δυτικής Ελλάδας, για την ανίχνευση και τον έλεγχο πιθανών κρουσμάτων κορονοϊού.

Τη Δευτέρα (11/5/20) το μεσημέρι δύο εκπρόσωποι του ΕΟΔΥ συναντήθηκαν με τον αντιπερειφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Χαράλαμπο Μπονάνο, οι οποίοι τον ενημέρωσαν σχετικά με τους ελέγχους που θα γίνουν σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο Χαράλαμπος Μπονάνος, σήμερα ομάδες του ΕΟΔΥ επισκέφθηκαν το Σκαγιοπούλειο κέντρο παιδικής μέριμνας Πατρών, ενώ από αύριο οι έλεγχοι θα επεκταθούν, με επισκέψεις των ομάδων σε κλειστές δομές, δηλαδή οίκους ευγηρίας, άσυλα ανιάτων κ.α. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, την επόμενη εβδομάδα οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται και σε καταυλισμούς.

Όπως είπε ο αντιπεριφερειάρχης, όλα τα δείγματα θα ελέγχονται στο εργαστήριο μοριακής διάγνωσης που λειτουργεί στην Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad