Επίθεση με βιτριόλι: Ραγδαίες εξελίξεις - Ταυτοποιήθηκε η «μαυροντυμένη» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Μαΐου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Ραγδαίες εξελίξεις - Ταυτοποιήθηκε η «μαυροντυμένη»


Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του STAR οι Αρχές ταυτοποίησαν τη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα.

Βασικό ρόλο έπαιξε και η ίδια η Ιωάννα, έστω κι αν οι πληροφορίες που έδωσε ήταν ελάχιστες, αφού αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να δει καθαρά τα χαρακτηριστικά της. Ωστόσο, οι αστυνομικοί ανατρέχοντας στο πρόσφατο παρελθόν της 34χρονης κατάφεραν να συνθέσουν το προφίλ της γυναίκας που ήθελε να την καταστρέψει και να τη σημαδέψει για όλη της τη ζωή.

Τώρα, περιμένουν να δέσουν την υπόθεση με ατράνταχτες αποδείξεις και να οδηγήσουν τη γυναίκα με το βιτριόλι ενώπιον της δικαιοσύνης.

Τρεις γυναίκες στο στόχαστρο της αστυνομίας

Τρεις γυναίκες βρέθηκαν στο στόχαστρο της Αστυνομίας για την υπόθεση, ενώ η ιχνηλάτιση των επαφών της άτυχης κοπέλας «φωτογράφισε» πρόσωπα - κλειδιά, οδηγώντας όλο και πιο κοντά στη σύλληψη της μαυροφορεμένης γυναίκας, που της επιτέθηκε με βιτριόλι.

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας βρίσκονταν μια γυναίκα από το συγγενικό περιβάλλον της Ιωάννας και μία από το επαγγελματικό. Ωστόσο, νέες μαρτυρίες βάζουν στο «κάδρο» ένα ακόμη γυναικείο πρόσωπο «κλειδί». Οι αρχές έχουν πλησιάσει πολύ κοντά στον εντοπισμό του λάθους που θα τη «δέσει» με την υπόθεση, αποκρυπτογραφώντας όλα όσα συνέβησαν το μοιραίο πρωινό.

Όπως ανέφερε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, στις αρχές τις ερχόμενης εβδομάδας το αργότερο θα έχουμε θετικά αποτελέσματα στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad