Κώστας Μπαμπούρης: Καλό νέο ξεκίνημα στα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά του Δήμου Ξηρομέρου με αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Μαΐου 2020

Κώστας Μπαμπούρης: Καλό νέο ξεκίνημα στα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά του Δήμου Ξηρομέρου με αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής


Αστακός 29.5.2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Αγαπητοί γονείς, αγαπητά μας παιδιά.

Μετά από 2,5 περίπου μήνες αναστολής λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ξηρομέρου, ήρθε η ώρα να επανέλθουν τα παιδιά μας στο σχολείο τους.

Γυρίσαμε όλοι μετά από πολύ καιρό περιορισμού και έφτασε η στιγμή με ασφάλεια τα παιδιά μας να πάνε στις σχολικές τους τάξεις, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, σε αγαστή συνεργασία όλων των μελών της σχολικής μας κοινότητας, γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών.

Η επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων γίνεται με βάση συγκεκριμένες οδηγίες από τον ΕΟΔΥ, οι οποίες επισυνάπτονται παρακάτω.

Σας παρακαλούμε πολύ να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις οδηγίες που δίνονται, ώστε όλοι μας να παραμείνουμε ασφαλείς.

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, σε συνεργασία με όλους τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων, έχει κάνει όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες, για όσο το δυνατό συχνότερο καθαρισμό των σχολείων και τήρηση των κανόνων υγιεινής και για αυστηρή τήρηση όλων των οδηγιών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ

1. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΒΑΘΜΙΑΣ.pdf
2. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΟΔΥ.pdf
3. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΕΟΔΥ.pdf 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad