Αναζωογόνηση Ξηρομέρου: Απλά πώς να το κάνουμε, δεν μπορούνε οι άνθρωποι!!! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Ιουνίου 2020

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου: Απλά πώς να το κάνουμε, δεν μπορούνε οι άνθρωποι!!!


Όχι δεν ευθύνεται γι' αυτές τις εικόνες στα Βλυζιανά η δημοτική αρχή.

Απλά πώς να το κάνουμε, δεν μπορούνε οι άνθρωποι!!!

Και το θέμα δεν είναι προσωπικό, αλλά καθαρά πολιτικό και η ευθύνη είναι ολάκαιρη του Δήμαρχου, με την πολιτική που χάραξε στον τομέα της αποκομιδής των απορριμμάτων και της καθαριότητας!!!

Ο κόσμος το 'χει τούμπανο και ο Δήμαρχος κρυφό καμάρι!!!

Ο Δήμος βρωμάει απ' άκρου εις άκρον και μια φωνή απόγνωσης έρχεται από παντού από τους πολίτες.

Εμάς ασφαλώς μας κάλεσαν, να πάμε μέσα στο καταμεσήμερο και φαίνεται από τις φωτογραφίες και τον ίσκιο ότι είναι ντάλα μεσημέρι, κάποιοι πολίτες οι οποίοι μάλιστα μας δήλωσαν ευθαρσώς, πως δεν μας είχαν στηρίξει στις εκλογές, αλλά αυτό για εμάς δεν είχε καμία σημασία και όταν μας μίλησαν για εικόνες εγκατάλειψης, στην αρχή πιστεύαμε, ότι ίσως υπερέβαλαν, αλλά όταν αντικρίσαμε το θέαμα, σε αντίθεση με την ομορφιά από τις καταπράσινες φτέρες παραπλεύρως του δρόμου για Βλυζιανά μείναμε άφωνοι!!!

Ασφαλώς για την αλγεινή κατάσταση της εγκατάλειψης δεν έχει καμία ευθύνη ο Πρόεδρος των Βλυζιανών, αλλά ο ίδιος ο Δήμαρχος.

Και όταν οι άνθρωποι δεν μπορούνε, τότε παραιτούνται ή παραμένουν και θαυμάζουν αυτές τις απείρου κάλλους εικόνες!!!

Θαυμαστά τα έργα σας κύριε Δήμαρχε.

Αστακός 10/6/2020 

Εκ του γραφείου τύπου της Δημοτικής Παράταξης 
Αναζωογόνησης Ξηρομέρου.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad