Δήμος Ξηρομέρου: Διακοπή παροχών ύδρευσης εκτός οικισμού του Αστακού εξαιτίας της ανεπάρκειας νερού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Ιουνίου 2020

Δήμος Ξηρομέρου: Διακοπή παροχών ύδρευσης εκτός οικισμού του Αστακού εξαιτίας της ανεπάρκειας νερού


ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Εξαιτίας της ανεπάρκειας νερού (λειψυδρία) στην πόλη του Αστακού, θα πρέπει βάσει του κανονισμού ύδρευσης (Άρθρο 8 σε συνδυασμό με το άρθρο 18 ) να προβούμε στην διακοπή όλων των παροχών εκτός των ορίων της πόλης του Αστακού.

Ειδοποιούμε όλους τους καταναλωτές που υδροδοτούνται από τον κεντρικό αγωγό (εξωτερικό δίκτυο από πηγές έως τα όρια του οικισμού) να λάβουν τα μέτρα τους ώστε να εξασφαλίσουν με άλλον τρόπο την απαραίτητη ποσότητα νερού .

Ο Δήμος θα συμβάλλει με τα διαθέσιμα μέσα και σύμφωνα με τον κανονισμό στην εξυπηρέτηση των δημοτών που προσβάλλονται με την απόφαση αυτή.

Ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να προστατέψει το Δημόσιο Αγαθό σύμφωνα με το νόμο και τις ανάγκες των πολιτών.

Εκ του Δήμου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad