Αναζωογόνηση Ξηρομέρου: Η απόλυση όλων των φυλάκων στις Μονάδες των Ιχθυοκαλλιεργειών είναι μια πολύ αρνητική εξέλιξη για τον τόπο μας - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου: Η απόλυση όλων των φυλάκων στις Μονάδες των Ιχθυοκαλλιεργειών είναι μια πολύ αρνητική εξέλιξη για τον τόπο μας


Η απόλυση όλων των φυλάκων στις Μονάδες των Ιχθυοκαλλιεργειών και η ανάθεση της φύλαξης σε εταιρείες Security είναι μια πολύ αρνητική εξέλιξη για τον τόπο μας.


Εμείς ως Δημοτική Παράταξη λέγαμε προεκλογικά ακριβώς:

Πως στηρίζουμε τις υπάρχουσες μονάδες, γιατί σε αυτές απασχολούνται περίπου 400 εργαζόμενοι και είμαστε υπέρ της επέκτασης των μονάδων όχι όμως στον παραλιακό άξονα Αστακού – Μύτικα – Πάλαιρος, αλλά σε χώρο Ιχθυοκαλλιεργητικού Πάρκου προς τις εκβολές του Αχελώου, χωρίς να θέταμε εκεί κάποιον περιορισμό.

Η απόλυση όμως 36 φυλάκων (αν είναι ακριβής ο αριθμός), κάποιοι από τους οποίους εργάζονται σε αυτές τις θέσεις από 6 μέχρι και πάνω ίσως και από 26 χρόνια δημιουργεί μεγάλη αναταραχή και ανησυχία στην τοπική Κοινωνία και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό, όταν η τοπική κοινωνία στήριξε για 35 χρόνια τις Ιχθυοκαλλιέργειες στην περιοχή μας.

Έτσι ζητάμε από την Νέα Διοίκηση της Εταιρείας ΝΗΡΕΑΣ Α.Ε, να επανεξετάσει την απόφασή της και εάν στο νέο πλάνο της Νέα Διοίκησης της Εταιρείας ΝΗΡΕΑΣ Α.Ε είναι, η ανάθεση της φύλαξης σε εταιρείες Security, τότε αυτοί οι εργαζόμενοι με μια εσωτερική αναδιάταξη να συνεχίσουν να εργάζονται σε άλλα πόστα είτε στις μονάδες πάχυνσης ή στον Άγιο Παντελεήμονα ή στην επισκευή των διχτυών ή στο συσκευαστήριο στην Τσαπουρνιά, γιατί για τόσες οικογένειες της περιοχής μας θα είναι πολύ ισχυρό πλήγμα σε εποχές μάλιστα πολύ δύσκολες τώρα με τον Covid19, αλλά και σε μία περίοδο, όταν πολύ σύντομα, από ότι δείχνουν τα πράγματα μετά την εφαρμογή του αναμενόμενου εμβολίου, για το οποίο υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις, πως μπορεί να το έχουμε και πριν από τον ερχόμενο Οκτώβριο, αναμένεται όπως υποστηρίζουν διεθνείς οικονομικοί οίκοι αξιολόγησης, Ισχυρή Ανάπτυξη στην Χώρα μας.

Καλούμε δε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο, να συγκαλέσουν έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα την απόλυση όλων των φυλάκων και την λήψη σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αστακός 17/6/2020 

Εκ του Γραφείου Τύπου της Δημοτικής Παράταξης 
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad