Ακόμα να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία ο μικρός Ηλίας-Στυλιανός - Τι λένε οι γονείς του - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Ιουνίου 2020

Ακόμα να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία ο μικρός Ηλίας-Στυλιανός - Τι λένε οι γονείς του


Οι γονείς του μικρού Ηλία-Στυλιανού, μέσα από τη σελίδα του Facebook που έχει δημιουργηθεί για τον μικρό, μας ενημερώνουν σχετικά με την πορεία της υγείας του... 

«Ο μεγάλος μαχητής μας βρίσκεται από τις 8 Ιουνίου στο νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία".

Στις 9 Ιουνίου έλαβε το φάρμακο (spinraza). Το οποίο λαμβάνει στην Ελλάδα από 2 μηνών και γίνεται χορήγηση κάθε 4 μήνες. Προς το παρόν δεν έχει λάβει την γονιδιακή θεραπεία. 

Την θεραπεία για την οποία παλεύουμε όλοι μας εδώ και 4 μήνες. Μιας και δεν υπάρχει ξεκάθαρο τοπίο για την ημερομηνία χορήγησής της οφείλουμε να σας ενημερώσουμε. Από τα λεγόμενα των ειδικών επρόκειτο να γίνει σε ενάμιση μήνα, χωρίς αυτό να έχει επιβεβαιωθεί επισήμως. 

Ο μικρούλης μας αυτό το διάστημα περνάει μια αδιαθεσία που τον έχει αποδυναμώσει και λαμβάνει αντιβίωση. Όσο περνούν οι μέρες όμως δείχνει πως ξεπερνάει και αυτή την δυσκολία. 

Σας ευχαριστούμε όλους για τα εκατοντάδες μηνύματα που λαμβάνουμε καθημερινά. 

Ο αγώνας συνεχίζεται και ο Ηλίας-Στυλιανός μας σας ευχαριστεί και παίρνει δύναμη από την αγάπη και τις προσευχές σας!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad