Αναζωογόνηση Ξηρομέρου: Και ο μήνας έχει εννιά, τόσο εν έχει σήμερα; για την Δημοτική μας Αρχή! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Ιουλίου 2020

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου: Και ο μήνας έχει εννιά, τόσο εν έχει σήμερα; για την Δημοτική μας Αρχή!


Και ο μήνας έχει εννιά, τόσο εν έχει σήμερα; για την Δημοτική μας Αρχή!!!

Σὰ βγεῖς για της Ιθάκης τον πηγαιμό

Υποχρεωτικά θα περάσεις από τον Αστακό. 

Και τότε είτε από το Μεσολόγγι (Αγ. Δημήτριο) ή από τον Μύτικα (Μαραθιά) στον δρόμο σου δεν θα τρομάξεις από τους Λαιστρυγόνας καὶ τοὺς Κύκλωπας, αλλά αλλά από τις εικόνες που θα αντικρίσεις, πηγαίνοντας για τον Αστακό!!!

Κωνσταντίνος Καβάφης. 

Σὰ βγεῖς στὸν πηγαιμὸ γιὰ τὴν Ἰθάκη, 
νὰ εὔχεσαι νἆναι μακρὺς ὁ δρόμος, 
γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις. 

Τοὺς Λαιστρυγόνας καὶ τοὺς Κύκλωπας, 
τὸν θυμωμένο Ποσειδῶνα μὴ φοβᾶσαι, 
τέτοια στὸν δρόμο σου ποτέ σου δὲν θὰ βρεῖς.


Και μπορεί αυτούς που τα πέταξαν εκεί, να τους χαρακτηρίσει κανείς όπως τα περίφημα γουρούνια του πολυμήχανου Ομηρικού Οδυσσέα, ο οποίος ήταν ευρέως γνωστός για την πονηριά και εφευρετικότητά του, αλλά στην δημοτική μας αρχή με αυτά τα χάλια στην μέση του καλοκαιριού, που θέλουμε και Τουριστική Ανάπτυξη, δεν θα τους δώσουμε χαρακτηρισμό.

Θα τους αφήσουμε αχαρακτήριστους!!!

Καλά ο Αξιότιμος δήμαρχός μας είναι κλεισμένος στο «Οβάλ» γραφείο του, το οποίο όντως είναι το περικαλέστερο, λειτουργικότατο και μεγαλύτερο γραφείο Δημάρχου στην Αιτωλοακαρνανία, το οποίο έγινε στην θητεία του Επικεφαλής της Παράταξής μας Παναγιώτη Στάικου, αλλά δεν έχει περάσει ποτέ από αυτούς τους δρόμους;;;;

Και επί 10 μήνες ως Δήμαρχος με τους πειραματισμούς του στον τομέα της καθαριότητας, δεν καταλαβαίνει πως δυσφημεί τον τόπο μας;

Για την Πόλη του Αστακού παρά το γεγονός ότι τα έχουμε δείξει πολλές φορές, συνεχίζεται η ίδια αδιαφορία, πράγμα που μαρτυρούν και οι δύο φωτογραφίες μετά τις 1:30 το μεσημέρι, στην μία δε φαίνονται τα ξερά χόρτα που είναι εκεί πάνω από ένα μήνα και στη άλλη με τον κάδο γεμάτο και γύρο του πολλές σακούλες αυτά για αύριο ή μεθαύριο μέσα στο κατακαλόκαιρο.

Τι να πει κανείς με την τόση αναλγησία, παρά ο μήνας έχει εννιά για την δημοτική αρχή!!!

Αστακός 9/7/2020 

Εκ του γραφείου τύπου της Δημοτικής Παράταξης 
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad