Δήμαρχος Ξηρομέρου για το αποχετευτικό σύστημα Αστακού: Όλα από την αρχή λοιπόν... - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Ιουλίου 2020

Δήμαρχος Ξηρομέρου για το αποχετευτικό σύστημα Αστακού: Όλα από την αρχή λοιπόν...


Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης με αφορμή το ξεκίνημα των εργασιών του αποχετευτικού συστήματος του Αστακού, στην προσωπική του σελίδα στο facebook, γράφει τα εξής:  

«Ένα έργο με πάμπολλες αστοχίες,με κόστος για τους δημότες χιλιάδων ευρώ, με ταλαιπωρίες μηνών, ξεχασμένο από προηγούμενες διοικήσεις ...αποχετευτικό σύστημα Αστακού....

Με πολιτική βούληση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, κκ Φαρμάκη Ν. και την συνεργασία του αρμόδιου Υπουργείου ξεκίνησαν οι εργασίες, προκειμένου να καταστεί λειτουργικό ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομής του Δήμου Ξηρομέρου, που σχετίζεται άμεσα με την ποιότητα ζωής των δημοτών.

ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ λοιπόν....».








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad