Ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου καταγγέλλει επίθεση με μαχαίρι από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Ιουλίου 2020

Ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου καταγγέλλει επίθεση με μαχαίρι από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο


Επικίνδυνα εξελίσσεται η κατάσταση στον Δήμο Ξηρομέρου μετά και τον έλεγχο παράνομων συνδέσεων και καλής λειτουργίας υδρομετρητών. Η δημοτική αρχή μάλιστα σε όποιες περιπτώσεις διαπιστωθούν παράνομες συνδέσεις ύδρευσης, θα σφραγίζονται, θα επιβάλλονται οι σχετικές κυρώσεις και σύμφωνα με τον κανονισμό ύδρευσης κινούνται οι προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες. Μάλιστα η παρουσία της αστυνομίας κρίθηκε απαραίτητη, πριν λίγες ημέρες, διότι σε κάποιες παροχές όταν επιχειρήθηκε να διακοπούν υπήρξαν εντάσεις και μάλιστα σε κάποια περίπτωση τα "αίματα" άναψαν αρκετά.

Όμως σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Φίλλιπο Σαμαλέκο την Δευτέρα 29-06-2020 δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα ο όποιος άρπαξε μαχαίρι από το αγροτικό αυτοκίνητο και του όρμησε. Μάλιστα το θέμα αναμένεται να τεθεί και στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και η σχετική εισήγηση του Αντιδημάρχου αναφέρει τα εξής:

Αξιότιμε κ Πρόεδρε,

Όπως γνωρίζετε γίνεται μια σημαντική προσπάθεια της τεχνικής υπηρεσίας και της υπηρεσίας ύδρευσης να τηρηθεί ο κανονισμός ύδρευσης και να σταματήσει το εκτεταμένο φαινόμενο των παράνομων παροχών και υδροδοτήσεων.

Πάνω στη προσπάθεια αυτή δεχόμαστε και οι υδραυλικοί αλλά και εγώ προσωπικά απειλές, προπηλακισμούς βρισιές και τραμπουκισμούς το οποίο συμβαίνει σε κάθε έλεγχο και για αυτό ζητάμε πάντα τη συνδρομή αστυνομίας.

Τη Δευτέρα όμως 29-06-2020 γύρω στις 11.00 και ενώ σταμάτησα στα Υδροφύλια να χαιρετίσω το συνεργείο και να δω αν συμβαίνει κάτι, δέχθηκα επίθεση από άγνωστο ο όποιος άρπαξε μαχαίρι από το αγροτικό αυτοκίνητο και όρμησε επάνω μου. Κατάφερα να διαφύγω με την βοήθεια των υδραυλικών και ενός άλλου παρευρισκόμενου δημότη.

Είναι γεγονός ότι οι προηγούμενες δημοτικές αρχές είχαν στήσει ένα παρακράτος με τη ύδρευση ενθαρρύνοντας τις παράνομες παροχές ή δείχνοντας ανοχή, χωρίς να γίνεται συντήρηση των αντλιοστασίων, χωρίς καταμετρήσεις υδρομέτρων, χωρίς είσπραξη τελών, με αποτέλεσμα την καταδίκη με αυξημένα τέλη των συνεπών πολιτών.

Μετά από σχετική έρευνα και με τη βοήθεια της αστυνομίας αποδείχθηκε ότι αυτός που μου επιτέθηκε ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του κ Στάικου.

Είναι προφανές ότι σε αυτό το καθεστώς και με δεδομένες τις απειλές και απόπειρες η ούτως άλλως αδύναμη υπηρεσία ύδρευσης δεν μπορεί να λειτουργήσει και να επιτελέσει το σκοπό της. Ήδη οι υδραυλικοί αρνούνται να προβούν σε έλεγχο παράνομων υδροδοτήσεων φοβούμενοι για τη ζωή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad