Αστακός: Πιθανό κρούσμα κορωνοϊού στο πλωτό γεωτρύπανο Discoverer India - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Ιουλίου 2020

Αστακός: Πιθανό κρούσμα κορωνοϊού στο πλωτό γεωτρύπανο Discoverer India


Ανησυχία έχει προκαλέσει το άκουσμα της είδησης ότι ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού βρέθηκε σήμερα στην Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα στον Αστακό, στο πλωτό γεωτρύπανο Discoverer India.

Σ​ύμφωνα με πληροφορίες αλλοδαπός άνδρας επιβαίνοντας του πλοίου, τις προηγούμενες ημέρες παρουσίασε ύποπτα συμπτώματα και υπεβλήθη δύο φορές σε τεστ τα οποία όμως βγήκαν αρνητικά, ωστόσο επειδή αυτά συνεχίστηκαν υπεβλήθη και σε τρίτο τα αποτελέσματα του οποίου αναμένονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επικοινωνία του sinidisi.gr με τον υπεύθυνο ξενοδοχείου του Αστακού, δεν υπάρχουν άτομα σε καραντίνα και το γκρουπ περίπου δέκα ατόμων που ήταν μαζί με τον άνδρα, υπεβλήθησαν σε τεστ τα οποία βγήκαν αρνητικά και ουδέποτε τέθηκαν σε καραντίνα.

Εν συνεχεία ενημερώθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος του πλοίου τα οποία βρίσκονται σε καραντίνα πάνω στο πλωτό γεωτρύπανο Discoverer India.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad