«Έφυγε» από τη ζωή ο διαχειριστής του "xiromeronews" Χρήστος Γαζέτας - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

«Έφυγε» από τη ζωή ο διαχειριστής του "xiromeronews" Χρήστος Γαζέτας


Έφυγε από τη ζωή, σήμερα 28 Ιουλίου 2020, σε ηλικία 64 ετών, ο Χρήστος Γαζέτας μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Χρήστος Γαζέτας γεννήθηκε στον Αετό Ξηρομέρου την 7η Μαρτίου 1956 ,ήταν συνταξιούχος αστυνομικός και διαχειριστής – ιδιοκτήτης της τοπικής ιστοσελίδας xiromeronews.blogspot.com.

Αγαπούσε το Ξηρόμερο ιδιαίτερα και όλες του οι προσπάθειες στόχευαν στην ανάδειξη των προβλημάτων της περιοχής, τη διάδοση των νέων, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ήταν ιδρυτικό μέλος του συλλόγου φίλων Βελανιδιάς και Περιβάλλοντος “Η Αμαδρυάδα” και εκδότης του τριμηνιαίου περιοδικού “η βελανιδιά”. Είχε διατελέσει Γενικός Γραμματέας στο διοικητικό συμβούλιο της “Ξηρομερίτικης Εταιρείας Λόγου και Τέχνης” προωθώντας τις δράσεις και τους στόχους της ενώ είχε συμβάλλει στην έκδοση βιβλίων ποίησης, πεζογραφίας, κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad