Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε σήμερα ο Νίκος Πανταζής - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Αυγούστου 2020

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε σήμερα ο Νίκος Πανταζής


Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Νίκος Πανταζής. Άνθρωπος με ευγένεια, με χαμόγελο και καλοσυνάτος είχε μόνο φίλους στον Αστακό.

Σύσσωμη η Δημοτική Αρχή του τόπου μας (Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι, ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης) τον τίμησε με την παρουσία της στην εξόδιο Ακολουθία. 

Παρευρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Ανακτορίου (Βόνιτσας) Αποστολάκης καθώς και ο Λιμενάρχης Μεσολογγίου. Εκατοντάδες Αστακιώτες έδωσαν επίσης τον παρών στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, δείγμα του αξιόλογου χαρακτήρα του εκλιπόντος. Μέχρι και τελευταία στιγμή έδωσε δείγματα σεμνότητας και ήθους. 

Ο Σύλλογος Αστακιωτών εκφράζει στον Αποστόλη και στην Πανωραία τα συλλυπητήριά του και τους εύχεται να είναι Υγιέστατοι και περήφανοι για τον πατέρα τους.







Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad