Αναζωογόνηση Ξηρομέρου: Μιλάμε για απέραντη βρομιά σε κάθε γωνιά του Δήμου αλλά και ληστεία στα ταμεία του Δήμου! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Αυγούστου 2020

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου: Μιλάμε για απέραντη βρομιά σε κάθε γωνιά του Δήμου αλλά και ληστεία στα ταμεία του Δήμου!



Μιλάμε για απέραντη βρομιά σε κάθε γωνιά του Δήμου αλλά και ληστεία στα ταμεία του Δήμου!!!

Όπου κι αν φτάσει το μάτι σου στον Δήμο βρομιά και πάλι βρομιά με σκουπίδια έξω από τους κάδους σωρούς και ξερά χόρτα και καλάμια και πλαστικά, αλλά και στο ταμείο του Δήμου και η ευθύνη πλέον είναι προσωπική του Δημάρχου, αφού δικές του είναι οι επιλογές και οι πειραματισμοί!!!

Μα καλά τα σκουπίδια στον Πρόδρομο ή στο Καραϊσκάκη ή στο Βασιλόπουλο ή στον Μύτικα ή στον Μαχαιρά (από όπου και η φωτογραφία μπροστά από την Εκκλησία) ή ακόμη στην συνοικία της Μαυρομπουλούς (και επειδή μπορεί να μην ξέρει ο κύριος Τριανταφυλλάκης ποια είναι  διευκρινίζω δίπλα στο σπίτι Γεωργίου Παπαναστάση) που είναι τα σκουπίδια και τα ξερά χόρτα έξω από τον κάδο για πάνω από (2) δύο μήνες, αλλά τα σκουπίδια και τα ξερά καλάμια και χόρτα, που έκοψαν πριν από (2) μήνες, (20) μέτρα κάτω από το Οδοντιατρείο Ηλία Γεωργαλή και (50) πενήντα από την θάλασσα και τον Παιδικό Σταθμό και το ΚΔΑΠ, μόνο ένας τρόφιμος Ψυχιατρικής Κλινικής του Δρομοκαΐτειου δεν θα μπορούσε να μην τα έχει δει και να τα έχει απομακρύνει άμεσα και όχι μετά την δική μας ανάρτηση, αφού αποτελεί ακραία δυσφήμιση για τον Αστακό!!!

Και τα υπόλοιπα χόρτα και θάμνοι, τα οποία είναι μια Ζούγκλα μέσα στον Αστακό, στο Οικοδομικό Τετράγωνο πάνω από αυτά, το οποίο έχει δεσμεύσει η Κοινότητα Αστακού μέσα από το σχέδιο Πόλης επί θητείας Παναγιώτη Στάικου για χώρο πρασίνου θα έπρεπε να τον έχουν καθαρίσει και αυτόν!!!

Λίγο φιλότιμο χάθηκε που μετέτρεψαν το γκαζόν του Πάρκου σε σκουπιδαριό και καμένη γη σαν την έρημο του Νότιο –Ανατολικού Μαρόκου και σκουπιδαριό, το σκουπιδαριό στην Παιδική Χαρά και σε εκατοντάδες φωτογραφίες που βγάλαμε χθες και σήμερα, και η ίδια εικόνα ξεραΐλας στον Παιδικό Σταθμό και το ΚΔΑΠ Αστακού όπου πριν από λίγες ημέρες έγινε εκεί η παρουσίαση του βιβλίου του πρώην Υπουργού Δημήτρη Στρατούλη, χωρίς καμία ερυθρίαση του προσώπου του κυρίου Τριανταφυλάκη.

Όμως δεν είναι η μοναδική βρομιά, αφού στο ταμείο του Δήμου βγαίνει οικονομική δυσοσμία.

Πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός, ότι ο ίδιος ο κύριος Τριανταφυλλάκης ανέθεσε με απευθείας ανάθεση μια ζημιούλα στον αγωγό από τον Άγιο Δημήτριο της οποίας το συνολικό εμβαδόν είναι λιγότερο και από ένα μικρής κλάσης Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες (και με φύλλα χρυσού να ήταν στρωμένη η ζημιά λιγότερο θα κόστιζε) στον ίδιο Εργολάβο, ο οποίος έχει αναλάβει και τα δύο έργα της Αντικατάστασης του Εξωτερικού Αγωγού Ύδρευσης (4,5+ 1,5 χιλιόμετρα), ο οποίος είχε Δημοπρατηθεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και είχε γίνει η εγκατάσταση του εργολάβου με έκπτωση 65% με βάση τις τιμές της μελέτης που είχαν συντάξει οι Μηχανικοί, αλλά σε αυτή την μελέτη που συνέταξε μηχανικός του Δήμου από 10.500 (και μην κρύβονται πίσω από τις τιμές της μελέτης, αφού ξέρουμε ποιες είναι οι τιμές των μελετών και ποιες οι τιμές της αγοράς, γιατί κανένας δεν τρώει κουτόχορτο για να σας πιστέψει) που ήταν «ο προϋπολογισμός της επισκευής» ο εργολάβος ΑΦΟΙ ΤΣΕΛΙΟΥ Α.Ε. έδωσε «πολύ μεγάλη έκπτωση» και πήρε το έργο με 10.388,72 ευρώ. Υπήρχε και μια άλλη μαϊμουδίστικη προσφορά της ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΓΚΕΣΟΥΛΗ ΜΟΝΟΠΡ . Ι.Κ.Ε. με (εδώ γελάμε) 10.974,00 (κουβαρντάς ο κύριος)!!!

Εάν όμως ο εργολάβος ΑΦΟΙ ΤΣΕΛΙΟΥ Α.Ε. είχε δώσει και γι' αυτό το έργο την έκπτωση του 65%, που έδωσε για του ίδιου αντικειμένου έργο της αντικατάστασης του αγωγού από τον Άγιο Δημήτριο τότε το έργο της επισκευής του σημερινού αγωγού θα είχε στοιχίσει λιγότερο από 3.600 ευρώ και όχι 10.388,72 ευρώ με αποτέλεσμα να κάνουν φτερά από το ταμείο 6.800 ευρώ!!!!

Επειδή όμως ούτε εμείς αλλά ούτε οι πολίτες τρώμε κουτόχορτο, την στιγμή μάλιστα που υπάρχουν στον Αστακό μόνο (2) δύο JCB ΚΑΙ 3 χειριστές τους και 2 υδραυλικοί στον Δήμο, που αν την έκαναν αυτοί θα στοίχιζε ούτε τα μισά από 3.600 ευρώ, ξέρουμε που πήγαν, με αποτέλεσμα να βοά η πιάτσα και μιλάει για κλεφταράδες!!!

Μπείτε στην Διαύγεια και θα τα δείτε ακριβώς!!!!
Βρείτε εσείς σε ποιες τσέπες πήγαν και τότε να συζητήσουμε ότι θέλετε.

Όσο για τις παρακάτω απειλές και ύβρεις «ανώνυμων σχολιαστών« σε blog είτε εναντίον του επικεφαλής ή όποιου μέλους της παράταξης δεν μασάμε από τέτοια και αν βρείτε την παραμικρή μίζα σε κάποιον από εμάς να μας βγάλετε στην σέντρα.

Θεωρούμε το ίδιο ανήθικο με την κλοπή Δημοσίου Χρήματος την απόπειρα συμψηφισμού : μην μιλάς, για να μην μιλήσουμε και εμείς.

Σας προκαλούμε λοιπόν βρείτε το παραμικρό και ξεσκίστε μας!!!

Όσο για τους θεατρινισμούς του κυρίου Σαμαλέκου, θα πρέπει να ξέρει πως απευθύνονται σε μικρά παιδιά, αλλά όταν στο Δημοτικό Συμβούλιο τον ρώτησα πόσες παροχές είχε κόψει μέχρι την 10/07/2020, κατάπιε την γλώσσα του και ακόμη να πάρω απάντηση!

Εμείς ότι θα βρίσκουμε θα τα βγάζουμε στην φόρα και αν χρειαστεί και στην Δικαιοσύνη!!!

  • Ανώνυμος12 Ιουλίου 2020 - 7:26 μ.μ..Μια βλακκεια εκανες στη ζωή σου σταικο που έπιασες στο στόμα τον Σαμαλεκο. ΤΏΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΎ ΑΝΉΘΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΌΣΒΑΣΗ
  • Ανώνυμος12 Ιουλίου 2020 - 2:11 μ.μ.Άμα ξέρεις Παναη με τι έμπλεξες εάν είχες λίγο ιδέα θα φευγες για καλαματα
  • Ανώνυμος12 Ιουλίου 2020 - 6:25 μ.μ.
  • Παναγιωτη στη μάσα είσαι πρώτος θα σου που εμείς γραφεία και μίζες ημερομηνίες τα πάντα.. Μιλάμε για ξεβρακωμα παραιτησου και φύγε εχεισ λίγο χρόνο πάνω μετά ο βόθρος θα μπει στο στόμα σου
  • ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΙΠΠΑ ΑΛΑΝΙΑΡΗ... ΚΑΙ ΝΑΙ Ο ΦΙΛΛΙΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ

Σας στους παραδίδουμε με όλα αυτά στην χλεύη σας!!!

Και σε λίγο καιρό έρχεται και η θύελλα!!!

Εκ του γραφείου τύπου της Δημοτικής Παράταξης 
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad