Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις του Συλλόγου Γυναικών Αστακού - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις του Συλλόγου Γυναικών Αστακού


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις του Συλλόγου μας στην παραλία Αστακού στις 7 και 8 Αυγούστου.

Ευχαριστούμε πολύ τις κυρίες που έλαβαν μέρος στις γυναικείες δημιουργίες και τους παραγωγούς που συμμετείχαν στην έκθεση τοπικών προϊόντων.

Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου κ. Λευτέρη Μάντζαρη για την συνδιοργάνωση και την άψογη συνεργασία μας στην Έκθεση Γυναικείων Δημιουργιών και τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ξηρομέρου κ.Βασίλη Πολύζο για την συνδιοργάνωση και την άψογη συνεργασία μας στην Έκθεση Τοπικών Προϊόντων.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad