Διήμερες θεατρικές δράσεις και έκθεση εικαστικών στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Αυγούστου 2020

Διήμερες θεατρικές δράσεις και έκθεση εικαστικών στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αρχίζουν σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα οι διήμερες θεατρικές δράσεις, καθώς και η έκθεση των εικαστικών δημιουργιών .

Για την ασφάλεια επισκεπτών και δημιουργών και εφαρμόζοντας πιστά τις τελευταίες επικυρωμένες οδηγίες του ΕΟΔΥ ενημερώνουμε ότι :

ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ

- Η προσέλευση του κοινού στο εσωτερικό του κτιρίου για την έκθεση των εικαστικών δημιουργιών θα γίνεται μόνο με την χρήση προστατευτικής μάσκας.

- Ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών που θα εισέρχεται στο εσωτερικό του κτιρίου κάθε φορά θα είναι τέσσερα (4) άτομα ταυτόχρονα.

- Προστατευτική μάσκα θα φορούν υποχρεωτικά και οι δημιουργοί των εικαστικών έργων, ενώ θα τηρείται η απόσταση του 1,5 μέτρου ανάμεσα σε καλλιτέχνες και επισκέπτες.

- Στην είσοδο του κτιρίου θα υπάρχουν αντισηπτικά για τα χέρια.

ΔΙΗΜΕΡΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

- Είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή, κατά την είσοδό του και μέχρι την τοποθέτησή του στη θέση του, καθώς και κατά την έξοδό του από τον χώρο της εκδήλωσης ((ΚΥΑ αρ. Δ1α/Γ.Π. οικ/44076, ΦΕΚ 2798/Β/11-7-2020).

-Ισχύει ο κανόνας της απόστασης των 1,5 μέτρων κατ’ ελάχιστον για ανοικτούς χώρους και συνεπώς έτσι θα τοποθετηθούν τα καθίσματα στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα, ενώ δεν επιτρέπεται να μετακινούνται οι θεατές που θα βρίσκονται σε απόσταση τουλάχιστον 3 μέτρων από την σκηνή.

-Στην είσοδο του αύλειου χώρου του Πνευματικού Κέντρου θα υπάρχουν αντισηπτικά για τα χέρια

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad