Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες τις νέες και τους νέους του Δήμου Ξηρομέρου, που πέτυχαν να εισαχθούν στις πανεπιστημιακές σχολές - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Αυγούστου 2020

Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες τις νέες και τους νέους του Δήμου Ξηρομέρου, που πέτυχαν να εισαχθούν στις πανεπιστημιακές σχολές



Αστακός 28.8.2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες τις νέες και τους νέους του Δήμου Ξηρομέρου, που πέτυχαν να εισαχθούν στις πανεπιστημιακές σχολές της πατρίδας μας.

Σας εύχομαι παιδιά μου καλή σταδιοδρομία στην νέα φάση της ζωής σας που ανοίγετε μπροστά, καλή δημιουργική πορεία.

Θέλω όμως να συγχαρώ από καρδιάς και τα παιδιά, που παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή. Να είστε σίγουροι ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι ένας από τους πολλούς σταθμούς της ζωής σας και δεν αποτελούν την μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας.

Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και σίγουρα θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να πετύχετε τους στόχους σας. Κοιτάτε λοιπόν μπροστά με αισιοδοξία και δύναμη.

Γιάννης Τριανταφυλλάκης
Δήμαρχος Ξηρομέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad