Αναζωογόνηση Ξηρομέρου: Θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια προς τον Περιφερειάρχη κύριο Νεκτάριο Φαρμάκη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Αυγούστου 2020

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου: Θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια προς τον Περιφερειάρχη κύριο Νεκτάριο Φαρμάκη


Θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια προς τον Περιφερειάρχη κύριο Νεκτάριο Φαρμάκη για την ευαισθησία του να τοποθετήσει στην πλαζ Αστακού ράμπα για πρόσβαση ΑΜΕΑ στην θάλασσα του λεγόμενου Seatrac, εντελώς σεμνά και αθόρυβα όπως και για την συντήρηση ασφαλτόστρωση του δρόμου ΜΠΑΠΙΝΗ –ΑΕΤΟΣ –ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ-ΒΑΡΝΑΚΑΣ-ΚΑΝΔΗΛΑ- ΜΥΤΙΚΑΣ, το δεύτερο έργο είχε εξασφαλίσει την πίστωση, τις μελέτες και είχε δημοπρατηθεί από τον προηγούμενο Περιφερειάρχη κύριο Απόστολο Κατσιφάρα, γιατί στην Αυτοδιοίκηση πρέπει να υπάρχει συνέχεια!!!

Μα θα μου πει κανείς, πως για τα αυτονόητα πρέπει να λέμε ευχαριστώ, αφού έπρεπε να κάνουν το καθήκον τους.

Τα συγχαρητήρια θα είναι ακόμη πιο μεγάλα, αν δούμε να συνδέει τον δρόμο από τον Άγιο Δημήτριο μέχρι την σήραγγα Αγίου Ηλία (Ιόνια Οδός) και την παράκαμψη του δρόμου Μπαμπίνη –Αετός για να φτάσει με καινούργια χάραξη σε Αρχοντοχώρι, Βάρνακα, Κανδήλα και Μύτικα και να αποκτήσει και η Αλυζία εύκολη πρόσβαση στην Ιόνια Οδό, που θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην Τουριστική Ανάπτυξη του Δήμου μας!!!

Μα στην Ελλάδα πάσχουμε από τα αυτονόητα και από το γεγονός, ότι με κουτοπονηριές και μικρότητες προσπαθούν κάποιοι, μάταια όμως, να οικειοποιηθούν έργα άλλων, ένεκα δικής του Αδυναμίας και αυτό μόνο γέλωτες προκαλεί.

Καλό 15 Αύγουστο και χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν!!!

Εκ του γραφείου τύπου της Δημοτικής Παράταξης 
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad